Küçük bir hata olmuþ SNGYO 4.24 kapanýþ fiyatý olacaktýr. Kusura bakmayýn...
Küçük bir hata olmuþ SNGYO 4.24 kapanýþ fiyatý olacaktýr. Kusura bakmayýn...
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
SNGYO kanal görüntüsü bu þekilde, mavi çizgi 4.59 üzeri haftalýk kapanýþlar da kesikli çizgi 5.75 e ulaþabilir.
Aslýnda haklýsýnýz;
Eksik, yanlýþ ya da hatalý anlatmýþ olabilirim. Bu vesile ile tekrar anlatmaya çalýþayým. Tabloda görülen dört sistemden üçü bant geniþliði (sýkýþma) temelli çalýþmakta, StochRSI sistemi ise bunlardan baðýmsýz çalýþmakta. Teknik Analiz Puaný ya da Pozitif Kriiter Sayýsýna bakýlmaksýzýn StochRSI sistemi AL vermiþse senet direkt olarak portföye girmektedir.
Gelelim 50 puan ya da daha fazla alan bir senedin portföye girmeme durumuna;
Baþlýðýn en baþýnda bahsettim. Yazýlýmcý olmadýðým ve Metastock Formül Dli'ne tam olarak % 100 hakim olmadýðým için istediðim bazý kriterleri (Ýndikatörlerin açý pozisyonlarý v.b.) sayýsallaþtýramamaktayým. Bu eksikliðimi Görsel Analizle gidermeye çalýþýyorum. Yani son kararý buna göre veriyorum. Bu nedenle 50 puanýn üstünde olan bazý senetler portföye girememektedirler. Hatta Kriter ve Puanlama deðeri daha düþük olan bir senet portföye girereken daha yüksek olan portföye girememektedir.
Þimdilik aklýma gelenler bunlar, daha farklý ya da detaylý bilgilendirme isterseniz yine saðlamaya çalýþýrým.
Daha önce analiz ettiðimiz ÝHEVA.
buraya sadece , oltaya takýlanlarla ilgili grafik gönderiyoruz di mi ?
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yer Ýmleri