Bugün sistemler sinyal üretmemiþtir.
Bugün sistemler sinyal üretmemiþtir.
Eline saðlýk Tolga abi [emoji106][emoji122],
Yarýn hisse gelir umarým
Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire deðildir. Aracý kurumunuza danýþýnýz. Sadece kiþisel yorumlarimdir, beni baðlar.
Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire deðildir. Aracý kurumunuza danýþýnýz. Sadece kiþisel yorumlarýmdýr, beni baðlar.
Fikrim; senet gelmeyeceði yönünde, umarým taramalarým beni yanýltýr. Þu anki görünüm bile sisteme en yakýn senedin bile çok uzak olduðu...
dostlar çok bildiðimden deðil kuþlu sitede çok önem verdiðim kiþileri bir gurup yapýyorum onlarýn bahsettiði senetleri kendi kriterlerime göre ince eleyip sýk bir analizden geçirip en beðendiðimi daha çok 8 ---10 kat gidenden ziyade dipte baya kalmýþ vakti gelen sabýrlý insanlarda olursa grafikle karþýlýklý iþtiþareler netincesinde bazen tesadüfen denk geliyor iþte ....
dostumun söylediði gibi bir de endeksin (býst100) uygun dibinde bu hisseler alýnýrsa... iþte o zaman tadýndan yenmez.
VOLTRAN OLUÞUR.
Spot'ta bu strateji saðlam kar yazar.
Açýkçasý bundan sonraki zamanda insanlar kaldýraçlý piyasalar yerine stratejileri bu ve benzeri uygulamarla kazanç elde etme yönüne gidilmeli...UYGUN GLOBAL PÝYASALAR sonra UYGUN BIST100 sonra UYGUN 4-8 TANE HÝSSE...
Eline saðlýk Tolga abi [emoji106][emoji122]
Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire deðildir. Aracý kurumunuza danýþýnýz. Sadece kiþisel yorumlarimdir, beni baðlar.
Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire deðildir. Aracý kurumunuza danýþýnýz. Sadece kiþisel yorumlarýmdýr, beni baðlar.
Yer Ýmleri