O kuşun hikayesinin tamamını okmuştum. Durumumu anlatması için örnekleme cuk oturmuş. Elinize sağlık.
Eleştiriye açığım ve özeleştiri yaptığımın da her zaman farkındaydım. Yaklaşımımın verimsiz olduğu konunda size katılmıyorum. Sadece tarzım yatay piyasaya izin verdi. Bazı basit trendleri bile çok kuralcı olduğum için kaçırdığım ise doğrudur.
Kırmadan? İncitmeden? Bunları söyleyen siz misiniz gerçekten? Bu konuyu geçiyorum…
Olmayınca olmuyor’un sebebi bizzat kendimim. Ne genel gidişat, ne sektörel dinamikler ne de MTF…
Ne kızması, ne eleştirmesi? Kafama sıçıldığı için az da olsa biraz ilerleyebildim. Teşekkür ederim size. Zaten başlığın ilk mesajında kafama sıçanları da tek tek takma ya da gerçek isimleri (Adı / Üye Adı) ile yayınladım.
Bu mesajınızda bile kafama sıçmaya devam ediyorsunuz, farkındayım.
Gelelim Helal! Bravo! meselesine;
Takdir edersiniz ki övülmek, beğenilmek, onore edilmek, Canel.D kardeşimin deyimiyle belki de “özlenmek”… Bunların karşısında hoşnutluğumu bildirmemin ya da ciddiye almamın yanlış olmadığını düşünüyorum. Gelelim tersine; tabiki ekstra çaba gerektirir. Zaten tersini “Kafaya Sıçmak” olarak tanımladınız.
Okuduklarımdan anladıklarım bunlar, yanlışımız hatamız varsa affola…
Benim de diyeceklerim var…
Borsayı bırakmadım, çok yorgunum. Nedenini sormayın yorgunum. Bu hepten analizleri bıraktığım anlamına gelmiyor. Vites küçülttüm diyelim. Yukarıda bahsettiğim yatay piyasadan alınması gereken derslerime çalışıyorum. İyi ya da kötü görüş bildiren, seven sevmeyen, eleştiren, onore eden ve dahi kırıp incitse de Kafamıza Sıçan arkadaşlarıma selam ve saygılarımı sunarak eski imzamla sona geleyim.
"Başarısızlık, yeniden ve daha zekice başlama fırsatından başka bir şey değildir." (H.FORD)

Yer İmleri