Bu þirketle ilgili tek piþmanlýðým geçmiþte daha fazla almamýþ olmam.
Bu þirketle ilgili tek piþmanlýðým geçmiþte daha fazla almamýþ olmam.
Ýlk sayfada mi ikinci sayfada mi ne yazmýþtým. Kaç yýllýk hisse ama daha 2-3 sayfa yazý olmuþ diye. Çok bilinen bir hisse deðildi. Son zamanlarda farkýna varýlmaya baþlandý. Ky çok üþüþmeden gaza biraz daha basmalý kýsa vadede.
Uzun vadede ise belki de daha yolun baþýnda. Neyse konuya da çok yazýp "evliyayý açýk etmek" istemiyorumzaten yabancýlar ilgi duymaya baþladý, biraz da piyasa ilgi duyarsa biz depoyu fulleyemeden pd/dd 1.5-2yi bulur.
Arena gimat projesi önemli..sn.maharajýn dediði gibi imtiyazlý hisselerin olmayýþý .gerçek çok iyi..çakal ky.zarara uðratan patronlarda gýna geldi ..inþallah..yavaþça hedeflerine gider.. hayýrlýsý
Burasýný anlamadým (gimat esnafýnýn bu hissedeki maliyetinin 25 tl oluþu) ana ortaklarýn yýllar önceki maliyeti gerçekten bu rakamsa ilginç rakamlara gebe önümüzdeki süreçte Gimat hissesi
Benim hesabým basit, 2. þubeyle beraber yýllýk 800 milyon favök üretebilen bir Gmtas 10 fk dan 8 milyar tl olmalý. 2 milyar lirada Gimat Areana payýný hesaplýyorum 10 milyar tl piyasa deðerine gitmeli diyorum..
Anlýk piyasa deðeri 2.5 milyar tl
1 yýl içindeki Potansiyeli %400
Yeni þubeler açýldýkça bu potansiyel çok daha yukarý çekilecektir tabiki
Borsada þirketlerin patýr patýr döküldüðü bu süreçte gýda parakende ve gyo þirketleri favök ve net karda en iyi sektörler olmuþ
Gimat, hem gýda parakende hemde gyo þirketi sayýlýr diye düþünüyorum Gimat Arena projesinden sonra
https://www.ekonomist.com.tr/borsa/b...acikladi-60404
güzel sektör yakalamýþsýnýz ama ben agýrlýgý ktlev verdim bu dönem ...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Ktlev garanti pastýra. Bir çok dosta bu sene gmtas ve ktlev senesi demiþimdir. Ktlev de bu yýl 6 milyar net kar cepte gibi
Gmtas süpriz bomba. Sýð hisse ve imtiyaz yok. Güçlü birileri fark ederse çok yukarýlara gider bu hisse. Piyasa deðeri buna müsait çünkü
Patron kafamýza mal bocalar derdide yok hissede
Yer Ýmleri