Asla yatýrým tavsiyesi olamaz
Þubeleri ziyaret eden arkadaþýmýzýn verdiði bilgilere göre 2 þubede darphane gibi para basýyor
Biraz pahalandýk mý diye göz ucuyla bir baktým hala 2.5 milyar piyasa deðerinde geziniyor
Bana göre bu rakam sadece Gimat Arena projesinin Gimat payýna düþen bedelidir
Fiyatlamada Gimat Gros 2 dev þubesiyle hala yok ortalýkta
Garanti Bankasý dan aðaný biri son 1.5 ayda yaklaþýk 4 milyon lot aldý. Bunca malý boþuna almamýþtýr herhalde diye düþünüyorum
Ve hala daha ýsrarla her gün almakta
Arkadaþlar GMTAS IN daha öncede 13 14 arasý çok oyalandýðýný görmüþtüm ve daha sonra hýzlý ataklar ile 17 18 bandýna çýktýðýný gördüm þimdide 16 17 arasý tabiri cayise yatýyor heleki borsa Ýstanbul’un yukarý yönlü hareket ettiði bu dönemde yaþadýðýmýz bu durum canýnýzý sýkabilir fakat ben daha öncede yapmýþ olduðu hareketi yapacaðýný düþünmüyorum kaldý ki bilanço dönemi baþlýyacak ve yeni þubenin etkisi ile çok iyi bir kar geleceðini düþünüyorum bunun ile birlikte hareketin ivmelenip hepimizi mutlu edecek seviyelere geleceðini bekliyorum umarým beklentiler gerçekleþir ve hissemiz hakettiði deðere kavuþur.Dahada heyecanlarýn geliþme ise GÝMAT ARENE inþaatýnýn dolu dizgin devam ediyor olmasý bu projemizinde 2026 yýlýndan bitiyor olmasý da ayrý bir deðer katacaktýr bu baðlamda sabýrýmýzý diri tutup hissemize 4 elle sarýlmamýz gerektiðini düþünüyorum herekese saygýlarýmý sunuyorum hayýrlý akþamlar diliyorum esen kalýn 👋
Yer Ýmleri