Valla pastaya bakýnca ak ve garanti baya destek olmuþlar hisseye. Ama satýcý taraf baya güçlü çýkmýþ gibi görünür. Fakat bu pasta ile hissenin taban olmasý saçma olmuþ. Çünkü alýcý satýcý dengeli neredeyse
Hintli tabana müsade ederek daha ucuzdan mý maliyetlenmeye karar verdi acaba diye düþünüyorum
Madem satan var ben niye yukarý doðru mal topluyorum neden aþaðý doðru toplayayým demiþ olabilir
Tabi takas iþleri karýþýktýr baya, sn. cefakas yýllardýr bu iþlerle ilgilenir o bile tam çözemez bu iþi
Alýyor dersin baþka kurumdan satýyordur, satýþa geçti dersin baþka kurumdan alýyordur
Ak tan önce tahtadan yaklaþýk 8 milyon lot alan garanti var mesela. O mal kimin oda muallak
Eðer o mallarda hintlinin ise maliyeti 30 deðil çok daha gerilerde diye hesap edilmesi
Ýcbc deki takasta kurucu ortaklarýn. O kurumdan da satýþ oluyor sürekli son dönemde
Hintli yatýrýmcýdan rahatsýz mý oldular yoksa fiyatý satýþ için makul mü gördüler bilinmez
Sayýn abim Doçenin takasýn. Hintli aða almadan önce 4 milyon lot vardý biz hesap yaparken bunu kaçýrmýþ olabiliriz. Tahtada bofa ve qnb güçlü bir satýþla baþladý güne bu iki kurumda ortalama 2.5 milyon lot var yukarýdan alacaðýna burdan almak istemiþ olabilir garantideki aðada Haydar bey olabilir diye düþünüyorum tabi benimki sadece bir tahmin inþallah yarýn telafi ederiz esenlikler dilerim
Evet bizim hesaplarý karýþtýran konu kime ait belli olmayan Deutsche takasýndaki çok önceden alýnan 4 milyon lot olabilir
Kýsada çok iyi gitti hisse, böyle sert düzeltmeler çok normal görülmeli bence
Biz seninle 10 lirada girdik hisseye 6 ay önce. Hisse 40 kusurlara gitti
Hintli aða bu iþte bence ciddi. Alýmlarýna devam edecek gibi
O aldýðý sürece ben problem görmüyorum hissede
Tavan hayýrlý uðurlu olsun
Hintli aða çizdi
Dünkü hareket tuzakmýydý
Benim hesabýma göre hinlik yüzde 10 nu tamamladý
Yer Ýmleri