Bloomberg: Nebati Londra'da Türkiye’de enflasyonun yabancýlarýn kültürel olarak anlayamayacaðý sebepten yükseldiðini söyledi
Bloomberg: Nebati Londra'da Türkiye’de enflasyonun yabancýlarýn kültürel olarak anlayamayacaðý sebepten yükseldiðini söyledi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Hazine : Bazý mecralarda Bakanýmýzýn Londra'daki toplantýda, “Türkiye’de enflasyonun yabancýlarýn kültürel olarak anlayamayacaðý sebepten yükseldiðini söyledi” açýklamasý yer almaktadýr. Bakanýmýzýn böyle bir açýklamasý olmamýþtýr. Katýlýmcýnýn yanlýþ anlamasýndan kaynaklanmaktadýr
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Faik Öztrak: Yabancý yatýrýmcýlar için beleþ stand-up gösterisine dönüþmüþ
Hazine ve Maliye Bakaný Nureddin Nebati'nin Londra seyahatini eleþtiren CHP Sözcüsü Faik Öztrak, "Nebati Bakanýn Londra seyahati anlaþýlan yabancý yatýrýmcýlar için roadshow deðil, beleþ stand-up gösterisine dönüþmüþ. Bu tek kiþilik komedi yabancýlarý çok güldürmüþ olabilir. Ama ne yazýk ki milletimize kan aðlatýyor. Çok yazýk…" paylaþýmýnda bulundu.
https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...gozdenkacmasin
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri