Fransa , Nice de Mc Donalds a gittim pis kokudan içeri girememiþtim , biz de üretilenler Avrupa ve Abd den bir tik her zaman yüksekti keza Dominos pizza için San Fransisko da yasayan bir rkadasim da ayni þeyi söylediydi , ama epeydir yurtdýþýna cikmiyorum þu an nasýl bilmiyorum .
Lyon da bir Fransýz ailenin yaninda 1 hafta kalmýþtým , iki devlet memuru olduklarýndan gelirleri iyiydi ve yaþlandýkça maaþ arttýðýný soylemislerdi.Þu an gençler için tabii vasýfsýz isler çok iyi olduðunu sanmýyorum hem Abd hem Avrupa da , ornegin hem Bristol den hem Seattle dan amerikalý ve ingiliz yakin arkadaþlarým var Ýngiltere de kira gideri çok yuksek ve can yakýcý Londra nin dýþý bile berbat yerlerde astronomik kiralar var.
Bunlarý burayý meth etmek için yazmadým , oralar en azýndan stabil burasý artarak giden bir kötüleþme içinde ve düzelmesi de pek mümkün deðil zira hukuk yok ve doðrudan yatýrým gelmiyor gelenler hariri gibi çakal , wolkswagenin kaçmasý herþeyi açýklýyor.
Bir umutlarý israille doðalgaz taþýmak avrupaya ona bel baðladýlar .O zaman da iblibde rusya ile papazý bulacaklar .Muhtemel.
haa yok ben forex iþlemi de yapmak istiyorum diyorsanýz , ben olsam garanti bbva fx, iþ yatýrým trademaster fx (market maker) ak yatýrýmý tradeall fx veya noorcm (market maker) i tercih ederim.
arbitraj kovalayacaksan , spotta dolarý altýný falan swapsýz iyi fiyattan alman lazým. onu da bankadan deðil büyük döviz bürolarýndan , ayaklýdan 100.bin ve katlarý þeklinde , vadelide fiyatýn açýldýðý short açacaðýn an , yapman lazým. piyasa seni tanýmýyorsa , anýnda sözlü anlaþma ile yapamazsýn ki. Yanýnda çanta çanta TL para mý taþýyacaksýnkafayý mý üþüttün
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Avrupada evsiz yaþayan milyonlarca kiþi var.!!
Gözünüzde büyütmeyin.!!
Avrupada aþýrý fakir insan var.!!
Sosyal yardýmla yaþayan.!!!
Paran varsa her yerde iyi yaþarsýn.!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Yer Ýmleri