deveci armudu yada salihli kirazýnýn bu hesapta olduðunu sanmýyorum
yalnýz evi veya arabasý olmayana fakir denmez demekte çok mantýklý deðil adama babadan bi ev kalmýþ yada kredi ile ev almýþ aylýk geliride 8.000.000 tl olan adam açlýk sýnýrýnýn üstünd eolur ama yoksuldur geliri yoksul sýnýfýna uyar 4 kiþilik bi ailede kiþi baþý 2.000 tl gelire iyi para diyorsan ayný zihniyette devam et
cümle neydi insanca yaþamaktý
senin insanca yaþamdan anladýðýn herþey dahil kiþi baþý 2.000 tl ise fazla söylenecek bi þey yok yaþamaya devam et
bir halt olacaðý yok.
Evli dört çocuklu bir ailenin dýþarýda salaþ bir mekanda iftar yemeði 1200 TL tutuyor .
Geriye kaldý 15800 TL demektir .
Kiþisel tecrübem ;
Ayda 1000 USD ile geçin kalaný ile birikim yap...Ev araba iþini halledince (ilk 10 yýl) gelenin dibine vur þeklinde yaþam çok keyif verici olur...
Þahsen ben ilk 10 yýl gelenin dibine vurdum , sonra araba ve evi borsadan hallettim![]()
Þimdi çalýþmadan ortalama 1000 usd gelir var ama inanýn yetmiyor a.q ...Çocuklarýn hepsi öðrenci , 1 yýl sonra birini mezun edersem ve 8-9 kaðýtta emekli maaþý baðlatabilirsem eskisi gibi olmasa da rahatlarým .
Gençlere tavsiye ilk 10 yýl yýðabildiðiniz kadar para yýðýn a.q, Hisse ,eurobond altýn ne alabiliyorsanýz alýn...
Yer Ýmleri