Yaklasiyor , coin ler bilgi veriyor
Yaklasiyor , coin ler bilgi veriyor
memleketin geldiði hale bak.. ülkenin içiþleri bakaný ülkenin parti baþkanýna hayvandan aþaðý soros çocuðu diyor. parti baþkaný sabah silahsýz kapýna geliyorum, polissiz yalnýz çýk karþýma, kimin ne çocuðu göstereyim sana diyor. vay anam vay..
boka battýk nasýl çýkacaðýz derken daha da dibe gidiyoruz gün be gün.
düþman arar idim kendime
meðer nefs'im bana düþman imiþ
ya_hü .
düþman arar isen nefs yeter , dost arar isen Allah yeter.
bir benden yoð idüm bildüm de , kul oldum gayrü - Hamza Sütbýyýk
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Bir de Lavrov'un ''Hitler Yahudi idi'' çýkýþý var.
Hitler Yahudi deðildi. Hitler, tek testisli bir Çek ***idir. Hitler'in Yahudi olduðu yalanýný uyduran kiþi ise Rudolf Hess'dir. Ýngilizler 2.dünya savaþýnýn bitmesine kýsa bir süre kala, bu kiþiyi Ýngiltere'ye kaçýrdýlar, bir cezaevine kapatýldý ve ömrünün sonuna kadar kimseyle görüþtürülmedi.
Ama Ben Gurion, Menahen Begin ve Ariel Þaron, SSWaffen yetiþtirmesi subaylardýr.
Ýsrail Devleti, Alman Derin Devleti içindeki bir tepiþmenin sonucu ortaya çýkmýþ bir devlettir.
Ama Ýsrail Devleti 6 gün savaþlarýnda yok olabilirdi. Ýsrail Hava Kuvvetleri saatler içinde Mýsýr Hava Kuvvetlerini yok etmiþti. Tüm Mýsýr uçaklarý kalkmadan havaalanlarýnda vuruldular.
Mýsýr'da bir radar vardý. Bu radar nükleer gücü olan bir ülkenin radarýydý. Saldýrý sýrasýnda bu radar kapatýldý.
Yani Ýsrail, varlýðýný bu radarý kapatan ülkeye de borçludur.
Yoksa bir dudaðý gökte, bir dudaðý yerde olan Arap, Yahudileri feci öpecekti.
Acaba o tarihte o radarý hangi ülke kapatmýþtý?
ayva tehlikeli konular bunlar, hýzlý mahalleler buralar , , liposuctionsýz komple kaldýrýrlar göbek yaðýný , artýk içinde mide baðýrsak apandisit safra ne gelirse. müzik son ses bangýr bangýr ... yürek yemiþ sanki mübarek neyine güvendin ayvacýðým... yavrum kaldýr kollarýný teslim ol etrafýn sarýlý ... gülþen bangýr bangýr 2015 albümü -
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Rapor
@raporturkiye
Bakan Soylu: 15 Temmuz'da yarým kalan iþimizi tamamlayacaðýz. Kaos planý yapacak cici arkadaþlarýmýzý bekliyoruz.
Ne demek istiyor sizce?
https://mobile.twitter.com/raporturk...54293004263427
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Yer Ýmleri