-

Originally Posted by
rxpu
Ceza hangi vergi türü ile ilgili
Redmi Note 9 Pro cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kdv
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Londra’daki toplantıya Merkez Bankasından herhangi bir yetkili davet edilmediği için, Merkez Bankasından katılım olmamış diyorlar.
Bir de toplantıyı Ferit Şahenk’in sahip olduğu finans kurumu organize etmiş. Normalde bu tarz toplantıları büyük bankalar organize edermiş. Bu da yabancı ilgisinin azaldığını gösterirmiş diye bir video izledim.
-

Originally Posted by
EGEDUK
Londra’daki toplantıya Merkez Bankasından herhangi bir yetkili davet edilmediği için, Merkez Bankasından katılım olmamış diyorlar.
Bir de toplantıyı Ferit Şahenk’in sahip olduğu finans kurumu organize etmiş. Normalde bu tarz toplantıları büyük bankalar organize edermiş. Bu da yabancı ilgisinin azaldığını gösterirmiş diye bir video izledim.
Özelden atarmısın linki.
-

Originally Posted by
EGEDUK
Biz : Döviz getirin, düşük kurdan 13,50 gibi bozalım. TL’ye de düşük faiz veriyoruz. Faiz de yükseltilmeyecek , vade bitiminde o günkü kurdan yine döviz alırsınız. Kaçsa artık.
Onlar : …………….
üstad borsayı unutmuşsunuz çok güzide şirketler var hadi olmadı bankalar var bi baksınlar 10 sene önce neymiş şimdi ne olmuş 
adamın aklını alırız. halka arzdaki ilk hafta grafiklerini atarız adamlara
-

Originally Posted by
Econfin
Özelden atarmısın linki.
Attım hocam
-

Originally Posted by
EGEDUK
Attım hocam
Sağ ol bilader.
-

Originally Posted by
Oralet-osman
Bana da 2016 yilindan bu ocakta 358k tl ceza kestiler.
Herseyi ispatladik savunmamizi yaptik, ben keserim mahkemeye git dediler.
Hicbirsey odemeyin cok kapsamli af ve yapilandirma geliyor.
Haciz isi problem tabii, VD sine teminat gosterip tedbir koydurtup hesaplarinizi cozdurebilirsiniz.
Gecmis olsun.
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kanun nizam tanımayan , eşkıyalıkla ülke yönetenlere hiçbir şey fayda etmiyor...
Borcun,En az % 20 sini peşin istiyorlar..
Seçim öncesi kapsamlı af / yapılandırma çıkarırlar da,bu güne - bana- faydası yok..
Bu zübükler;O zamana kadar , ''vatandaş dan ne yolabilir isek kaardır '' mantığı ile hareket ediyorlar..
-
Hadeee turfanda fatura bunlar!!!:
8 ocak-8 şubat elektrik faturası:715 tl,haydi şimdi bütün eller havaya...
Not:bir önceki aya göre yaklaşık 50kw az tüketmemize rağmen 200 tl fazla fatura geliyor,ayrıca tüm tüketim ;2.227 tl den fiyatlanmış,bazı arkadaşların dediği gibi 200 kw sonrası zamlı tarifeye geçiş yok,o miktarı geçtiysen direk yaslamışlar,çüş artık normal kullansak standart bir eve bin tl+ gelecek fatura,sebep olanları, destek olanları saygıyla selamlarım....
Son düzenleme : watcher46; 08-02-2022 saat: 14:30.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri