Yað alýn yað boþ verin...
Yað alýn yað boþ verin...
Belki birinin internet bankacýlýðýný patlattýlar parayý senin hesaba aktarýp, seni de suça ortak edecekler. Belki de kara parayý bir þekilde aklayacaklar.
Kim bilir, belki atýyorum sizin hesaba 500.000 TL ev alým bedeli açýklamasý ile gönderecek, sonra pardon yanlýþ oldu diyerek o parayý baþka birinin hesabýna geri göndermemizi isteyecek. Sonra da ilk gönderen kiþi parayý verdim evi bana satmadý diye sizi icraya verecek.
Bu yüzden tanýmadýðýnýz kimseye Ýban numaranýzý vermeyin.
" selam aliykim caným hocam nasýlsýn iyisin inþallâh ben özgür çelik beni sorarsan allâha þükür iyiyim hocam izmir kemalpaþadaym köydeym eþimin hacýdedesine bakýym yaslý hacýnýn hayvanlarýn yanýtarafý eski un degirmeni hocam burayý tesfiye ederken çömlek çýktý içinden 1 tele þeklinde sarý sarý paraya dekgeldik þaþýrdým hacýyla saydým 883 tane hocm 1 tanesini bakýttým reþat altýnmýþ alýþý satýþý serbestmiþ 4 milyar 950 tele verdi 1 tanesine yüzük küpe tamiraneci vermedm kadýnlar beþi biryerde takýyo beþi birlikmiþ hocam bunlar önce ALLÂH sen ben kuran hak için hocam kinseye birþey deme ÝNÞALLÂH yarýsý senin yarýsý benim alýp sizin oraya gidelim hocam bizim köyde kimse duymasýn hayýrlýsý hocm sizin orada bunlarý satalm evimizi arabamýzý alýrýz hocam bunlar sýkýntýlý birþey degil hocam yoksa seni aramazdým biraz kuran kursuna biraz camiye zekat vercez hocam hemen acil beni ara azýný sýký tut beni ara "
6 ayda bir sms gelir
Yorumsuz...
Daha ne istiyorsun külçe külçe altýný sana bedava vereceklermiþ
Yýllar önce beni de biri aradý ayný muhabbet , adama dedim ki izmirde falan yerde kuyumcu arkadaþ var indirimli vereceksen gelsin seni evinden zýrhlý aracýyla 2 koruma ile alsýnlar ben birþey istemiyorum, iþin görülsün..(.Ýzmirde öyle bir arkadaþda var)..O gün bu gündür kimse beni aramýyor![]()
Bu altin hikayesini asker arkadaþýn diye baslamis di konuya telefonda ,küp felan
Vaþak geçecek kkmse kalmadý dediðimde uc eþ para istediler vsvs kapandý gittiydi..
Ozellikle imza.aftigjniz yere çok dikkat edip okuyun
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
Yer Ýmleri