-
Partisinin Belediye Başkanları Toplantısın da konuşan MHP Genel Başkanı Bahçeli, Barajı geçemeyince nereye yüzeceksin? diyen CHP lideri Kılıçdaroğlu nu hedef aldı. MHP nin baraj diye sorunu olmadığını iddia eden Bahçeli, Fazla merak iyi değildir. Ne gelirse insanın başına meraktan gelir. ifadelerini kullandı.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...Slider%20Haber
Onca anket var, hala MHP'nin baraj sorunu yok diyor.
Bir daha gelmemek uzere gidiyorlar.
-

Originally Posted by
EGEDUK
Semt pazarlarında son günlerin fiyat rekorunu Ayşekadın fasülyesi kırdı. Kilogram fiyatı 100 TL’yi bulunca bazı pazarcılar etikete Ayşekadın yerine “Ayşe Hanım” yazdı.
ayşe hanınımın, elini de öpmek lazım....
-

Originally Posted by
EGEDUK
Semt pazarlarında son günlerin fiyat rekorunu Ayşekadın fasülyesi kırdı. Kilogram fiyatı 100 TL’yi bulunca bazı pazarcılar etikete Ayşekadın yerine “Ayşe Hanım†yazdı.
Kızdırdınız psikoyu ucuA malda bulamıyoruz artık. 10 dakika önce 4 kğ patatese 30 tl isteyen pazarcıyla tartıştım. Abi sen 2 hafta sonra gör fiyatları dedi.
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
EGEDUK
Semt pazarlarında son günlerin fiyat rekorunu Ayşekadın fasülyesi kırdı. Kilogram fiyatı 100 TL’yi bulunca bazı pazarcılar etikete Ayşekadın yerine “Ayşe Hanım” yazdı.
Bundan sonra,""Bas bas paraları Ayşe'ye,fasulyeye "" türküsünü söyleyecegiz demekki..!
-
-
Şikayet yok, nâs var, beton tarlaları var..
Bina dikmekte yarışan çiftçiler var..
Mültecileri aç bırakmayın kâfi...
Memento mori
-

Originally Posted by
ayhan53
Kızdırdınız psikoyu ucuA malda bulamıyoruz artık. 10 dakika önce 4 kğ patatese 30 tl isteyen pazarcıyla tartıştım. Abi sen 2 hafta sonra gör fiyatları dedi.
4 kilosu 50 yi gördüm....
-

Originally Posted by
EGEDUK
Bu fiyatlar nereye ait bilmiyorum ama Izmir yesilyurt pazarinda 30TL ye gormustum
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri