pek dediðin gibi deðil bahçeli ile liderlik yarýþýna girmiþti
ama daha komiði var bildiðim ama unuttuðum meseleMilliyetçi Hareket Partisi (MHP) genel baþkan adaylarýndan Gaziantep milletvekili Prof.Dr. Ümit Özdað, MHP Merkez Disiplin Kurulunun bugün aldýðý kararla partisinden ihraç edildi.
Özdað, 20 Ekim 2016 tarihinde tüzüðün bazý maddelerini ihlal gerekçesiyle tedbirli ve parti üyeliðinden kesin çýkarma talebiyle MHP Disiplin Kuruluna sevk edilmiþti. Ümit Özdað, son olarak Baþkanlýk sistemi konusunda Genel Baþkan Devlet Bahçeli'ye yönelik sert eleþtirileriyle dikkat çekmiþti.
MHP Merkez Disiplin Kurulu Baþkaný Halil Öztürk, yaptýðý yazýlý açýklamada, parti tüzüðünün 11, 79 ve 81'inci maddeleri uyarýnca tedbirli olarak kesin çýkarma cezasý istemiyle Merkez Disiplin Kuruluna sevk edilen Ümit Özdað hakkýnda düzenlenen disiplin soruþturmasý dosyasýnýn müzakere edildiðini bildirdi.
Öztürk, müzakereler sonucunda bugün yapýlan gizli oylamayla Özdað’ýn parti tüzüðünün 78/4-(c) ve (e) maddeleri uyarýnca parti üyeliðinden "kesin çýkarma" cezasýyla cezalandýrýlmasýna oy birliðiyle karar verildiðini belirtti.
adam uyumsuz ve sürekli ortalýðý karýþtýrma derdinde
baþtanda dedim ya ben bu adamdan þüpheleniyorum
ÝYÝ Parti Ýstanbul Ýl Baþkaný Buðra Kavuncu'ya "FETÖ'cü" dediði gerekçesiyle, parti teþkilatlarýnýn talebi doðrultusunda disipline sevkedilen ÝYÝ Parti Ýstanbul Milletvekili Ümit Özdað hakkýndaki karar belli oldu. Özdað, ÝYÝ Parti'den ihraç edildi.
bir halt olacaðý yok.
Yer Ýmleri