Econ a da çift maaþ her iki ayda bir
Ne bileyim
Ýçimden geldi
Econ a da çift maaþ her iki ayda bir
Ne bileyim
Ýçimden geldi
Bu dayý gibi basit sade bi hayat yaþýycan
En makbulü bu
Öte taraf için de
https://www.ntv.com.tr/amp/galeri/ya...LkKt-4xJkOC6Yw
Maalesef , video nun sonunda biri çýkýyor Atatürk 'ü sevmek zorunda deðilsiniz ama saygý duymak zorundasýnýz diyor , Atatürk olmasaydý adýn Viktor olacaktý .Deyince adam keþke adým viktor olsaydý diyor ve sittir olup kaçýyor böyle insan müsveddeleri ile birlikte yaþýyoruz .
Hesapta sakal býrakmýþ neden jilet parasýndan kurtulacak ve de moda , bu kadar hepsi bu , dinimizi bu viktor olmak isteyen temsil ediyor sokakta .
Bi tane daha vardý bunlarýn hocasý ,fesli , keþke anamý yunan sevseydi diyen , simdi yedi ceddinden baþlayacam mübarek günde ...
Twitter da Moto Kurye Haber-Yorum hesabýndan paylaþýlan söz konusu videoda kurye, ehliyetini isteyen polislere, Anahtarýmý verirseniz ehliyetimi vereceðim. Koltuðun altýnda. Kaçacaðým yok dedi. Bunun üzerine bir polis, Ýstersen kaç, dene, beynine sýkarým bir tane ifadelerini kullandý.
AÐZINI BURNUNU KIRARIM
Moto kuryenin Aðabey nasýl konuþuyorsun diye tepki göstermesi üzerine diðer polis, Ne nasýl konuþuyorsun. Sen kaçtýðýn için þüphelisin diye yanýt verdi. Kuryenin Baþka ekip çaðýrýn demesi üzerine ise polisler, Bana artistlik yapma. Aðzýný burnunu kýrarým diyerek kuryeye fiziki müdahalede bulundu. Moto kurye ise polislere Bana þiddet uyguluyorsun, yapamazsýn. dedi.
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...Slider%20Haber
Canada da yasansa, beynine sikarim diyen polisi meslekten atmakla birakmaz 10 sene de hapis cezasi verirlerdi.
Canada'da cezalar suca gore pek agir degildir, ancak elde silah bir kamu gorevlisinin olum tehdidi cok ciddiye alinir.
Burada ise takip edelim, kendi kendilerine yazdiklari seneryolar ile yirtarlar.
Aman canim bana olmaz diyenler.
Olmaz tabi.Olurmu..![]()
Þehri Ýstanbul da geliniz araç kullanýnýz
Aynalardan motorcularin zigzaglarini izlemekten
Araç kullanamiyom
Ýki yumuk elinden öpürem o iki polisin
Toplam 4 adet el öpücem
Azarbaycandan gelmiþem selamlar getirmiþem
Hamýþam bunu yazdým
Çoh eyi oldu
Yer Ýmleri