olay kur farký deðil..
alýnan farkýn bir iþe yarayýp yaramayacaðý.
dovize endeksli
enflasyona endeksli
ona garanti buna garanti..
tl fýþkýrýyor, volkan gibi.
zamaný gelince tarihi makasýn/spread görüleceðini düþünüyorum..
olay kur farký deðil..
alýnan farkýn bir iþe yarayýp yaramayacaðý.
dovize endeksli
enflasyona endeksli
ona garanti buna garanti..
tl fýþkýrýyor, volkan gibi.
zamaný gelince tarihi makasýn/spread görüleceðini düþünüyorum..
Memento mori
devil is in the details .!!!
Ýmza:Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Þöyle düþünün kur artmazsa yýllýk dolar bazlý %19 faiz mi alacaksýnýz. Dünya üzerinde bu þekilde bir faiz oraný yok. Dolayýsýyla olma ihtimalide yok.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
yada
bukadar para hisselere, þuna buna baðlanmýþken ihracatçýlara neden salça olunuyor ?
palyatif çözümler..
düþmez mi düþer, mevcut kredilileri boðarlar, ya hýzlýca yada zamana yayarak. aralýkta olan oydu.
tl enflasyonu tavaný kazýrken..
kuru sabit tut, haziran/temmuz gelir, e iþte doviz bazlý pahalýyýz, turist sýkýntý oldu muhabbeti baþlar..
2 gün evvel, kur artýk ihracata destek olmuyor diye sýzlanýyordu biri.
Memento mori
Mart'in ilk 2 haftasi TR'deydim. Pek alisveris yapmadigim icin kendim pek gözlemleyemedim, ancak ailem ve cevremden duydum durumlari tabii. Yazilanlardan da görüyorum.
Ancak hava alaninda kedilere mama veren kafedeki cocuga birakmak icin migrostan 1,5 kiloluk kedi mamasi aldim 60 TL ye (normal 75 TL, indirimdeydi). Dün migroskoptan ayni mamaya baktim 118 TL olmus fiyati (3 hafta icinde %57 zamcik gelmis).
Bu fiyatlarin enflasyonla falan bir ilgisi yok artik.
Birileri cok pis para kaldiriyor ülkede.
Ondan sonra yok gözlerime bak, yok kimseyi magdur ettirmeyiz yok da cak/cuk(cik. Yiyen de var nasil olsa.
90'larin enflasyonunu öpüp de basimiza koyalim. Yaninda cücük kaliyor.
Yer Ýmleri