Arka sokaklarda 16 milyonu bankanýn acýgýndan faydalanýp goturemeyenleri iþlemiþler...bnka mudurý olarakta gercegýnýn benzerini oynatmýslar...ne guldum ya týpký guk han ...😄😄😄😄
Arka sokaklarda 16 milyonu bankanýn acýgýndan faydalanýp goturemeyenleri iþlemiþler...bnka mudurý olarakta gercegýnýn benzerini oynatmýslar...ne guldum ya týpký guk han ...😄😄😄😄
moruk sence cosy home dedikleri sýcak atmosferli evim evim güzel evim mi , yoksa az ve düz eþyalý mý ? evin içi nasýl olmalý ?
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Ýstanbul'un Kaðýthane ilçesinde salý günleri kurulan Þirintepe Semt Pazarý'ndaki pazarcý esnafý, "Nasýl yapacaðýz, biz de bilmiyoruz çýldýrmak üzereyiz" dedi. Bir baþka pazarcý esnafý ise "Böyle giderse Kurban Bayramý'ndan sonra açlýk, savaþ var" diye konuþtu.
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...Slider%20Haber
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Toskana da vadiye bakan bi malikanenin geniþ balkonunda balkonun taþýna þarap konmuþ beyaz peynir ile kahvaltý hayalini kur
En kýyak ev bu
Diðerleri hikaye
Minimalist dizayn
Bilmemne
Onlar senin gibi bi armatörü bozar
Fakir iþi onlar
premier lig e çýkamayan bizlerin muhabbeti
Abi araba ne kadar yakýyo
Kombi bu ay kaç para geldi
Vs vs
Tabi þikayetten deðil
Ben hep þükrederim
Yav armatörde olsan bi kurtulamýyon þu fakir düþünceli dünyandan)
Þu an da dünyada en leþ meslek
Dünyanýn batýsýnda bi yerlerde
Buna bura dahil mi ? Yorum yok
Fabrika sahipliði sanayicilik filan
Çünki:
Sendika
Finansal kreditörler
Müþteriler
Hammadde
Enerji fiyatlarý
Lojistik
Sigorta
Makineler
Vs vs
Dolu parametre var
Her biriyle
Uðraþ dur) hukuk servisi filan da cabasý
Zor iþ
Son düzenleme : Moruk; 15-04-2022 saat: 23:54.
Abi ticareti erbabýndan öðrenmediysen eðer
Kazandýðýn paraný da elinde ya tutaman ya zor tutan
Bence böyle
Pýrofesyonel yöneticilik professional management
CEO luk filan hep hikaye
Yani hikaye olan :
Onlarýn aklýna güveniyor Olman
Traþþþþ
Maalesef katýlýyorum.
Yer Ýmleri