Ayrýca gözü emekli ,memur ,iþçi maaþ artýþýnda olan Simitçi , Kahveci ,Gazozcu , Dondurmacý , fiyatlara þinanay çekme fýrsatýný bulamayacak kendilerine tutulan mikrofona ,"abi zararýna satýyoruz , turan çarpsýn sermayesini kurtarmýyor , veya abi bunlar dolarla geliyo hep zarar tarzýnda konuþmaya devam edeceklerdir .Son 50 yýldýr olduðu gibi hep zararýna çalýþacaklardýr.
bir aþký besteledik ikimiz
çalýndý söylendi de, bitti mi
kök topraktan ayrýlamaz derdin
söküp attýn mý yoksa sevgimi
gidiyorsun bir yabancý gibi
elinde paramparça anýlar
bir yanda hiç yaþanmamýþ sanki
harcanan savrulan yýllar
hasret yakýnca içini belki
gözlerinde bin piþmanlýk seli
döneceksin ergeç bir gün geri
o eski sevgili gibi......
Þenes'lerin Fikret...
bu james webb baþýmýza türlü türlü iþler açacak. demedi deme .... daha dünyada keþfedilmemiþlikler öylece dururken , uzayý kurcalamak... kendi kendimize kaþýnýyoruz...
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Bayram sadece emeklilere mi? Diðerlerinin baþý kel mi?
![]()
Atýcýlarý pardon tahmincileri bekleriz yaw!
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=60830
Gazeteci Rüstem Batum hakkýnda Cumhurbaþkanýna hakaret suçlamasýyla açýlan davanýn 17. duruþmasý 41. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü.
Mahkeme heyeti, Batum un beraatýna karar verdi. Batum hakkýnda þu sözleri nedeniyle dava açýlmýþtý: Cumhurbaþkaný denilen kiþi gezi olaylarýnda 8 kiþi vuruldu, adam çýktý þey dedi, ya emrini ben verdim dedi. Sokakta silahsýz vatandaþ vurmak suç kardeþim dünyanýn her yerinde. Bir polis içeri mi girdi? Bundan gurur duyan bir bir adamý cumhurbaþkaný seçip oraya getirdiniz.
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...t-etti-1927878
hawking'lerin stephen'ý da ikaz etti , aramayýn , bulaþmayýn , kurcalamayýn , dikkati üzerimize çekmeyin diye. bu inat niye.
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
þarký çok yahþý Lucy abi
teþekkür ederik.
ceymis veb teleskobuyla akþam tül perde ardýndan ne zifaflar gözlüyodur o kuffar sen bilemen
þey mey hikaye yani uzay muzay
uzay dedin gi uzay heparý yý anýcan ..
fikir hazýr gelceek iþte bele
biz onu nereye yerleþtiriceðmizi düþünece
hiçbi bi mantýk kurmadan
3 Dene 1.5 litrelik alýp bayram yaparýz derkenem, 3+1 aldýk.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer Ýmleri