Þirketten bu kadar nefret ediyorsanýz, beðenmiyorsanýz satar çýkarsýnýz. Kimse kimseye al-sat-tut demiyor. Bu kadar karamsar olup þirket hissesini tutmak da ayrý bir durum.
Þirketten bu kadar nefret ediyorsanýz, beðenmiyorsanýz satar çýkarsýnýz. Kimse kimseye al-sat-tut demiyor. Bu kadar karamsar olup þirket hissesini tutmak da ayrý bir durum.
Yazdýklarým tamamen kiþisel görüþlerim olup yatýrým tavsiyesi deðildir.
al unut hiç takip etmeye gerek yok.
Büyük Çýkýþlar Sancýlý Olur..
Hisse ile alakasýz Karþýlýklý atýþmalarýnýzý bir son verin .. insanlar hisse hakkinda bilgi icin geliyorlar ama bakýyorum belli kiþiler karþýlýklý atýþýyor .. Bu atýþmayý özelden yapýn
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
https://prnt.sc/fjh_R2ePQRUf
Savunma sektörü hisseleri yine ýþýl ýþýl. Benzerlerine göre bugün biraz geride kaldý fakat kýsa zamanda toparlar diye düþünüyorum.
Yazdýklarým tamamen kiþisel görüþlerim olup yatýrým tavsiyesi deðildir.
Seninde sýran gelecek , az kaldý...
Batuhan
Bu görüþler yatýrým tavsiyesi olmayýp tamamen benim hayal dünyamda uydurduklarýmdýr
tam ayný süreç...askeri müdahale edemediði yere en güçlü olduðu yerden saldýrýyor finansal piyasalardan....Türkiye halký bedelini ödedi hala ödüyor...Rus halký yeni baþladý bedel ödemeye....Fakirleþme hýzlandý...Rus ekonomisi bize saldýrýnýn belkide 20 katý fazla baský görüyor dayanma þanslarý yok....bu kurulu düzen bozulmadýðý sürece abd finansal saldýrýyý hep kazanýr...herkes ona itaat edeceði tek kutuplu dünya istiyor ama bu artýk zor...
Yer Ýmleri