Originally Posted by
junge
3,60$ gerçekleþti ve3.67$ ler görüldü, bilançolar açýklantý, uzmanlarýnca yorumlandý, aþaðý yukarý finansal beklentiler tuttu denebilir.
benim tahminim yeni ve güzel bir haber gelene kadar sert aþaðý yukarý hareket beklenebilir, beklenmedik bir kriz olmadýkça aþaðýda 3.20$ görece saðlam destek sayýlabilir 3.70$ ise þimdililik zayýf direnç, 4$ ý geçme beklentisi olanlar için tek söyleyeceðim, aðlam bir hikaye lazým, %100 bedelsiz gibi yada ABD ile ortak iþler gibi, basitçe ben uzun süre aselsanýn yeni güzel bir hikaye ortaya koymadan 4$ ý geçemeyeceðini düþünüyorum
Sayýn junge anahtarý hala hak edemedik mi?
Bir de sayýn Aokan1973 gel þuraya bu yazýmý alýntýla altýna 2 kelam et de ne kadar delikanlýsýn görelim.
D83 kardeþim nasýl þu gün bize zamanýnda giydirdiðine deðdi mi?
https://www.hisse.net/topluluk/showt...36#post6806436
En son sana þunu yazmýþým. Topiðe girmedim çünkü sen gibilerle uðraþmaktan sýkýldým. Yine uzunca süre yazmayý da düþünmüyorum.
maliyetimin 0,72 USD civarýnda olduðunu cümle alem zaten biliyor. Farzet Cuma günü sattým usd bazýnda *5.
Bana ne yok siyaset yok þu yok bu yok Ensar vakfý. Benim burada yazý yazmamýn tek sebebi yatýrýmcý dýþ seslere kulaðýný týkasýn malýna sahip çýkabilsindi..... O da anlayana. Her þey gönlünüzce olsun.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 11-05-2025 saat: 18:06.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri