o çizginin üstündeyiz, altýna kýrmýzý ortalamaya doðru geri çekilebilir ya da devam edebiliriz. üstte 44-44.5 yakýn hedef
o çizginin üstündeyiz, altýna kýrmýzý ortalamaya doðru geri çekilebilir ya da devam edebiliriz. üstte 44-44.5 yakýn hedef
Yazýlarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir...
bence 41 üstü idare eder - 44.5 üstünde severim. çok sert yükseldik, düþmeyeceksek bile biraz aþaðý ya da yatay soðuma lazým.
41 altý (zaman geçirmesi) soru iþareti bende ... soru iþareti derken illa çok kötü demek deðil ama ben yüklü oturmam altýnda
(bu rakam gün be gün biraz deðiþiyor üstündeysek yukarý doðru gelir altýndaysak aþaðý doðru)
bence çýkýþta en azýndan biraz daha yol var gibi. görelim![]()
45 bin önceden çok saðlam destekti. Þimdi saðlam direnç olarak duruyor. Tekrar test edildiðinde sert kýrmasý lazým 50 bin için. Kýramazsa 40 bin altý gelebilir tahminim.
Yazýlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.SM-M307FN cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazýlarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir...
sýkýntýlandýk42.5 hatta 43.2 üstünde kalmak lazýmdý
ben kapanýrým böyle giderse gece bi yerde ama aþaðýda da bu prensiple kapanýp hafif yukarýdan geri aldým mecburen fyi
zaten kalýcý yükseliþe inanmýyorum hala ama biraz daha yukarý bekliyordum, olur umarým yine
Yer Ýmleri