Þimdi forum ve konuþmalardan anladýðým þu
Binance ýn programý var(mýþ), web yerine bu program ile al sat yapmak mümkün. Bu program API ler ile iletiþim saðlýyor Binance a.
Buraya kadar her þey normal, sonuçta hýzlý olsun diye program kullanmak iyi bir þey.
Sorun bu programý yapan firmalar ha bire deðiþiyor.(muþ). Binance programcý deðil veya herþeye yetiþmesi mümkün deðil. Birilerine yaptýrmasý normal. Al paraný yap bana.. Ama iþte hep firma deðiþince büyük olasýlýk firma çalýþanlarýndan birisi programa açýk kapý gömdü. Kullanýcý isim þifre girince hacklenmiþ oluyor. Hacklenen Binance olmasa da arka kapýdan bir yerden müþteri hesabýna girilmiþ oluyor. Bunlar þifreleri biriktirip bir günde iþi bitiriyorlar. Ellerinde VIA coin var. Ýnsanlarýn coinleri dumplayýp kendi VIA larýna alýþ girip satýyorlar.
MTGOX olayý ise beklenen geliþme.(En azýndan ben bunu "bir gün elbet eninde sonunda" þeklinde). Ellerinde çok var çünkü o zamanlar BTC ucuzdu üretim de hýzlý idi.
MTGOX elinde þuanki üretim hýzýna göre 100 günlük BTC var demektir (Günde 1800 adet üretiliyor zaten). Piyasa bunu da kaldýrýr elbet.
Son olarak evet. Coin yatýrýmlarýnýnýz Exchange lerde tutmayýn demeyi tekrar ediyorum. Þu anki dünya yaþam alýþkanlýklarýmýza ters ama öyle. Bunu ipten dönen birisinin tecrübesi olarak görün. Kendiniz tecrübe etmeyin.

YTD hiç deðildir.

Yer Ýmleri