Neredeyse 0.5700'den 0.51500 e düþmüþ ve toplamýþ. Stop-loss temizliktir umarým, iki týk daha inse beni de alacakmýþYolun açýk olsun ripple, hareket devam eder umarým.
Ek 20663
Neredeyse 0.5700'den 0.51500 e düþmüþ ve toplamýþ. Stop-loss temizliktir umarým, iki týk daha inse beni de alacakmýþYolun açýk olsun ripple, hareket devam eder umarým.
Ek 20663
ether 237-240 tekrar deðmek istiyor gibi bir hal var, bir olasýlýk
ýnýý bitkoyunu dövmüþler, diðerleri de keza olmuþ
xrp de konforlu geri çekilme sýnýrýna yaklaþmýþ netekim, neyse bakacaðýz
þu futurelar filan yokken ve daha deli hype daðýlmamýþken ne güzeldi bu pazarlar. haftada bir, bilemedin 10 günde bir min stresle para basýyorduk. epeydir ekmek aslanýn aðzýnda![]()
Son düzenleme : KPL; 08-11-2018 saat: 21:22.
BTC ayý piyasada yanal düzeltme de olduðu için ilgi alaka azalýyor. Ayný þey XRP de boða piyasada yanal hareketlerde. Nüfusun %90 ýnda bu sabýr olmadýðý için al sata yatýyor haliyle. Þimdi gidip baksak XRP forumunda bu coini tutan çok azalmýþtýr.
Ýþin özü almadan önce fiyatý bekleme sabrý ve satarken yine fiyatý bekleme sabrý.
Kavga etmeyin.Grafiðimde 4"' hele patlasýn bak ne oluyor.
![]()
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Birkaç sayfa önce "çok sýkýldým" diye yazmýþtým. Ben de bu %90 grubundayým
Hakikaten piyasa yatayda uyuza baðlamýþken sabretmek zormuþ...
Asýl sinir bozan takibindeki baþka coinler prim yaptýðý zaman oluyor. Keþke ona dalsaydým sonra buraya gelirdim falan filan. Yýpratýyor insaný. Ama bekleyecez, tekkeyi bekleyen çorbayý içer, hadi bakalým.
Yer Ýmleri