bitcoincilere gelsin
bitcoincilere gelsin
“Sermaye piyasasý, sabýrsýz kiþiden sabýrlý kiþiye para aktaran bir araçtýr". Warren Buffett
"Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle
Dünden beri sordum, baktým Türkçe çevirisi yok. Teorik belli baþlý þeyleri öðrenebilirsek secbul gibi kýymetli arkadaþlarýn yanýnda pratiðimizi de yapabiliriz [emoji6]MI 5s cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
.
.
Deðiþik beklentim yok henüz.
Ýnatla c'/b nin olmasýný bekliyorum..
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
.
.
Olurda bu DASH sayýmý tutar ise o dipteki seviyeden MUHTEÞEM kazanç mümkün olabilir. Yalnýz o seviye de en berbat ötesi haber ile oluþabilir.
Psikolojik YAS süreci
16 usd mi [emoji33]
Gerçekten buralara düþerse süper olur.
Kýsa vadede btc 4700 usd ye yolculuðu sýrasýnda en iyi kazandýran coin yine eth mi olur acaba.
Þu anda btc nin en dipte olduðu 15 aralýk ile bugün arasýnda btc %18 kazanýrken xrp %24 dash %36 eth ise %80 kazanmýþ. Analiz bilmem ama marketcap deðeri, sosyal medya ve geçmiþine bakýlýnca eth kýsa vadede çok iyi kazandýracak gibi geliyor bana. MI 5s cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tekrar edelim. BTC en nihai dibini yaparken BTC de olanlar keþke bazý altlarda olsaydýk demeli.
.
Bu nihai dip olmadan önce de belli baþlý coinler öne çýkacak keþke bunlarda olsaydýk dedirtecekler yazdýk.
ve BTC ateþi tüm medya ile sönmeli veya kara haber pompalanmalý.
.
Tek amaç var BTC leri dipte sattýrmak. O an BTC de olmalýyýz. Sonra sonra halving spekülasyonu son kez tepelerde önümüze gelmeli ya o günlerde kriptoya veda etmeliyiz yada yeni nesil v3 kriptoyu bulmalýyýz.
.
.
Bence.
Psikolojik YAS süreci
Psikolojik YAS süreci
Yer Ýmleri