Bu 5. Dalga olabilir mi acaba. Böyle düzeltme olmaz herhalde.MI 5s cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu 5. Dalga olabilir mi acaba. Böyle düzeltme olmaz herhalde.MI 5s cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam valla benim baþým döndü, hangi dalga olduðu artýk umurumda deðil.
KPL+ üstadýn dediði gibi uðraþýlmaz bununla. Gideceksen git kalacaksan kal, bu nedir ya...
6500'den 3100'e geldiðimiz zamandan bile kötü oldu. Gidiþat ABCDE gibi bir üçgene dönmeye baþladý. Bekleyelim görelim.
9400 e tekrar çýkarýz inancýmý sürdürüyorum.![]()
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Seçbul üstat sizin yorumlarýnýza her zaman çok güvendim. Bu hareketin anlamý sizin için nedir?
Corona virüsten dolayý kripto paraya ilginin artmasý gerekirken neden böyle sert düþüþ oldu acaba. Ya da bundan sonrasý için duygusallýktan arýndýrýlmýþ beklentiniz ne yönde acaba? SM-M205G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
20 bin dolarlarý tekrar görebileceðini düþünüyorum bende.. halvingin etkisi tam oluþmadý bence, halving sonrasý blok baþýna btc üretim maliyetlerinin en az 12000-15000 dolar arasý olduðu düþünülüyor. piyasada kalýcý olabilmesi için btc nin bu maliyetlerin üzerinde deðeri olmasý lazým.. tabi temkinli hareket etmek lazým tüm sermaye ile girilmez ama ben düþtükçe alýyorum kara geçtikçe ana paranýn bir kýsmýný çekerek maliyeti daha da düþürüyorum.. þimdilik tl bazlý 31000 TL maliyetim var tl bazlý olarak 20 bin dolar bugünki fiyatlar ile yaklaþýk 12000 tl ve üzeri bekliyorum 1- 1,5 yýl içerisinde.. tabi piyasayý yýkacak bir geliþme olmadýðý müddetçe..
Baþarý yolun sonu deðil, yolun kendisidir... Baþarý bir yolculuktur ve hiç bir zaman bitmez, asýl baþarý yolda kalabilmektir...
Bi çok yatýrým aracý varken kriptoya satýþ gelmesi ilginç deðil mi. Terste kalanlar mesela çok yükselmiþ olan altýn satarak açýklarýný kapatmasý daha mantýklý olmaz mýydý.
Yarý yarýya düþüþ ve bu kadar kýsa sürede bence çok çok anormal. Mutlaka anormal bir sebebi olmalý. SM-M205G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri