Sn Yönetici topiði kilitleyebilir miyiz, bir süre ara vermek istiyorum. Saygýlar...
Sn Yönetici topiði kilitleyebilir miyiz, bir süre ara vermek istiyorum. Saygýlar...
Tuncer Hoca'nýn bir kitabýnda "b base" birinci dalga ile ilgili birþeyler okumuþtum.
Tartýþýlan bir þey ama birinci dalga b base olduðunda üçüncü dalga hayli uzun oluyor gibi bir gözlemim var.
Topiði kilitletemedik, sanýrým pek itibarýmýz yok yönetim nezdinde...
Neyse, þunu koyayým...
Küresel erenlerin sýkýntýsý da þu, þöyle bir yakýþýklý 'bel kýrma' hareketi yapamadýlar, o yüzden aranýyorlar, yoksa þimdiye fiþ çoktan çekilmiþti.
Olabilir...olmaya da bilir...olursa bizim erenler verdiðim kalýbý tamamlatabilir, hala tamamlanmadý eksik dalgasý var...YTD
ps.: Bir süre özel iþlerim var, topik akýþý esnasýndaki 'yoðun(?)' katýlýma ara vermenizi rica edeceðim. (Sosyal medya hesabým yok/Sn Þengöz' ün kitaplarýný okumadým)
Saygýlar..
![]()
Hayýrlý olsun...YTD
ps: Normalde ED beklenmeli..ZZ A ÝM ise C si ED gelir...ama iþte...titan titana olunca mevzu..ola da bilir olmaya da bilir...ama genel görüntü ED ye dönüyor NDX...diðer piyasalar sert bir 4 ile hala toplayabilir...bknz US2000, WILSHIRE..v.s..
kaçtým..kritik diye yazdým...bir süre yokum..
![]()
Yakýn plan 4 saatlik NASDAQ OANDA CDF YTD
Ters Lin Skala
![]()
Yer Ýmleri