Vadeliye çok sert satýþ geldi bý habermi var acaba ..
Ben bankacýlýk sistemini destekliyorum. Ýnsnlarýn arasýnda para alýþ veriþi borç alacak olmamasý daha iyi. Fikri, projesi veya ihtiyacý olana kredi oluyor genelde. Eskiden kefil oluyordun sonra banka unuttuðun imzandan seni buluyordu, þimdi eþinden de onay alýnýyor galiba. Borsa da var, melek yatýrýmcý da var.
Benim oturduðum siteyi de sanki adam kooperatif maskesi altýnda yapmýþ olabilir belki vergi avantajý vardý ya da sitede bir iki sene rahat satýþ olsun diye üyelik sistemi oluyordu. Zamanýnda baþka bir þehirde evim vardý sonradan kiracýdan kurtulayým diye satarken üyelikden ayrýlma masrafý çýkmýþtý, alýcýya borçlarý ile devir etmiþtim.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
efendim nasýL oluyor hem +100,000 hem taban.. dayý..
Sana pembe tabLolar içerisinde baþarabileceðin içinden çýkabileceðin hayaller satýlýyor.
VOBU ASLA BAÞARAMAZSIN... ÇÜNKÜ GELECEÐÝ BÝLMÝYORSUN... Bu iþler öyle olmuyor. 1 kiþiyi þurada kurtarsak yeter. halen vob peþinde neden düþtü niye çýktý deniyor..
dayý..
yapma..
ailen varsa gözünün önüne getir..
..
ne diyelim dayi..
Müþterileri kaçýrýyon memedabi yabma büüüle þeyler. Borsada fýrsatlar hiç bitmiyor abi her gün para daðýtýyorlar burda.
tamam gönlün olsun sp de bugün görülen en düþük seviye olan 3958 i dip olarak iþaretledik... Dip kýrýlmadýðý müddetce dip diptir
þuan 4018 biraz zýplamýþ olsada o da palanýn hakký olsun
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri