-
Yengec donencesinin guneyinde de calistim tam olarak colde kaldim oralar da fena idi..
Kizildeniz de yuzdum filan...
Jizan a yakindi ortam... Savas oncesi donem di bir yemen e girip cikalim mi filan diyorduk. Hawar adasi vardi bayramda oraya gidelim dedik ama yapmadik o eylemi..

Originally Posted by
refaba
Gece briaz serindir çöl olduğu için,gündüz neyse ekvator kuşağında olduğundan,bu oran yaz kış değişir.ülkemizdede Urfa oraya oran olarak yakındır yazın
-
600gr unal paket peyniri alamadim 122tl diye ama alisacaz galba

Originally Posted by
emre73373
Ama fiyatlar halen zirve, fahiş...

-

Originally Posted by
refaba
Belgeler nasıl kayıpmış onu anlayamadım,galiba kıvırmanın bahanesi,uzmanlar çok eski belgeleri buluyor açıklama yapıyor...sanırım şimdi çıkrırsak moku yararız diyorlar,sanırım seçime 1-2 ay önce çıkartırlar balık hafızalıarın gönlünü almak için,çünkü yılbası sorası çok büyük zamlar geliyor,şahsım zat enflasyon %20 diyor hala

Eyt li sayısı 1,5 milyon tahmin edilirken şu an 1,8 milyona çıkmış.
4 milyona kadar da çıkabilir deniliyor.
Adamlar ne yapacaklarını şaşırdı.
-
baba bir yatirim tavsiyesi istedik yatirim tavsiyesi olmadan o kadar senelik tecrubelerine karsi, vermedin ki. Yetis bak yine birseyler oldu. Ben korkuyorum artik piyasadan.
-

Originally Posted by
servetbey
Korfez in kuzeyi oralar ve biliyorsun ki basra alcak basinci filan fenadir, ole bir nem vardir ki sorma... sicaklik 50 ise nem ile 70 hissedersin... pantalon yapisir gozlukler bugulanir nefes almak zor dur... Bu dedigim serinlikte aksam markete yuruyus yaparken filan ki durum..
Zaten klimasiz ortam yok..
Araba da klima kaldigin yerde klima ofiste klima...
Dogru diyorsun, takiliyorum zaten!
-

Originally Posted by
666
baba bir yatirim tavsiyesi istedik yatirim tavsiyesi olmadan o kadar senelik tecrubelerine karsi, vermedin ki. Yetis bak yine birseyler oldu. Ben korkuyorum artik piyasadan.
Baba size küs.Diğer baba ben yazayım 
Bak bakayım yeni denememe ne diyeceksiniz.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...92#post6231592
-
Erdoğan “Uzay’a bir Türk göndereceğiz†demişti, ayrılan bütçe alay konusu oldu
Erdoğan geçen yıl "Ay'a yumuşak iniş gerçekleştireceğiz" dedi. Uzay Ajansı’nın 2023 yılı bütçesi 1.6 milyar TL olarak (85 milyon dolar) açıklandı. Hindistan Uzay Ajansı'nın bütçesi ise bizim Uzay Ajansı'nın 23 katı! TBMM Sanayi Teknoloji Komisyonu üyesi CHP'li Tacettin Bayır, "Bu ödeneklerle uzaya değil ancak Erzurum Palandöken'e çıkarız" dedi.
https://www.sozcu.com.tr/2022/teknol...-oldu-7525130/
Böylemi aya çok şeritli yol yapılacak
-

Originally Posted by
nikrece
Gitsin KLNMA alsın,hiç pirim yapmamış devamlı yüksek bilanço açıklıyor,20 üzeri satar bedelli sonunda,yarın bedellisi son
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri