-
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun hapis cezası ve siyasi yasak istemiyle yargılandığı davanın sekizinci duruşmasına, saat 16.00’ya kadar ara verildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
halka arzlara girebilmek için satış yapıldığını söylüyor yorumcu blombergtv de
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ 

-
bankacılık sektörünün önümüzdeki sene sert geçeceğinide vurguluyor yorumcu bloombergtv de
bence gayet mantıklı :fazizlerin bu halde duracağını, durabileceğini sanmak için biraz safdilli olmak gerekir. faizlerin artması bankalara ciddi zararlar yazdıracaktır
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ 

-
Ali Tatar, 18 Aralık 2022 Pazar, Saat 12.30 da Karşıyaka mezarlığında, ölümünün 13. yıldönümünde anılacak.
-

Originally Posted by
radyolog
halka arzlara girebilmek için satış yapıldığını söylüyor yorumcu blombergtv de
çok fazla halka arz oldu....
şimden sonra ne kadar olacak ki....
-

Peki neden toplandınız?
Ne konuştunuz:
kuru pasta güzel miydi :
yemek yediniz mi :
size konuyu açtırmayan konu neydi :
-

Originally Posted by
rosense
Peki neden toplandınız?
Ne konuştunuz:
kuru pasta güzel miydi :
yemek yediniz mi :
size konuyu açtırmayan konu neydi :
Uzatabilirler,eytde öyle,nedeni seçime yakın çıkması onlar için çok daha iyi olabilir,çünkü anında lehihte çıkan kararlarda oylarını artırıyor,malum peşinden düşüyor,nisan mayıs aylarında çıkartabilirler,zaten vergiler vs'ler yılbaşından sonra yüksek oranda artırılacak,ama o zamana kadar dayanabilme imkanları varmı,bana göre yok
-
İmamoğlu davasına bilinçli olarak saat 18'de devam edilecek,sebep borsa,galiba yargıya hizmet edenlerinde borsada hissesi var
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri