-
müjde vereceklerse pompayı az geri çekseler bugün acıtıyor
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
MedwiG
Bbva: Garanti bankası hisseleri için gönüllü alım teklifi 12,20 tl'den 15 tl'ye yükseltildi
Asıl kara taktım ben.
Geçen yılı bu yıl ilk çeyrekde neredeyse kapmış.YTD.
YUH.
Bile bile faizle devleti soydurmak denir buna.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
-

Originally Posted by
refaba
Müjdeee,böyle lanse ediyor yalaka gazeteleri emekli ikramiyesi için amklar.
Benden de alenen hemde.
Ne yalanları nede iftiraları bitmedi yahu.
Bayramlıklara ayar çekemiyen iktidar yalanla gaz veriyor ortalığa.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
-
Enerji Bakanı : Sn. Kılıçdaroğlu o gece elektrikler gerçekten kesik miydi? Kendinizi yine isteyerek ve bilerek karanlığa mı gömdünüz?
Yapılan incelemeler sonucu o gün evin elektriği varmış. Ve o gün o evde elektrikler olduğu halde ışıkları neden açmadınız?
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
MedwiG
Enerji Bakanı : Sn. Kılıçdaroğlu o gece elektrikler gerçekten kesik miydi? Kendinizi yine isteyerek ve bilerek karanlığa mı gömdünüz?
Yapılan incelemeler sonucu o gün evin elektriği varmış. Ve o gün o evde elektrikler olduğu halde ışıkları neden açmadınız?
Kemal Kılıçdaroğlu : Erdoğan’ın enerji bakanı budur. Beceriksiz, yalancı, kelime cambazı. Ey bakan, bu yazdığın yalansa, hemen istifa edecek misin? Sizi gidi algıcılar sizi. Beşli çete milleti soymaya devam etsin diye her şeyi yaparsınız. Soydurmayacağım!
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-

Originally Posted by
ayhan53
müjde vereceklerse pompayı az geri çekseler bugün acıtıyor
En son 38 dolara doldurdugum depoyu dun 61 dolara doldurdum. OPEC ulkesi.
Bitirdi dunyayi bu global diktator Araplarla anlasip.
-

Originally Posted by
MedwiG
Bakan Dönmez : Dün gittiğiniz evde yapılan tespitler ve abonelik kayıtlarına göre ilgili abonenin 23.04.2022 itibariyle borcundan dolayı elektriğinin kesik olmadığı tespit edilmiştir.
-

Originally Posted by
MedwiG
Bakan Dönmez : Dün gittiğiniz evde yapılan tespitler ve abonelik kayıtlarına göre ilgili abonenin 23.04.2022 itibariyle borcundan dolayı elektriğinin kesik olmadığı tespit edilmiştir.
Yeni bir magazin konusu çıktı iktidara gerçek sorunları unutturmak için oysa bugün Fatih Altaylı ne güzel yazmış;
https://www.haberturk.com/yazarlar/f...s-anlamissiniz
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri