-
Aslinda hicbiri temiz degil, bir yerden otekine atiyor yuku. Sorun cok fazla insanin olmasi. Korona ile bir deneme yapti doga ama basarili olamadi simdilik.
Lityum yerine Sodyum icin calismalar yapiliyor. Ilerde alternatifler bulunacaktir elbet yayginlastikca. Arabalardan cok temiz enerji ile sanayiye gereken elektrigi uretebilmek onemli.
-

Originally Posted by
refaba
Güneş ve ışık var,hala bundan fazla faydalanmıyoruz,bizdeki boru,toryumu es geçtim

O bor hikayesi de yuzyillardir bir bitmedi. En son Sise birseyler yapiyordu. Muahahaha.
-
-

Originally Posted by
666
O bor hikayesi de yuzyillardir bir bitmedi. En son Sise birseyler yapiyordu. Muahahaha.

Deterjanın ham maddesi,1 ton satıp 1 kilo işlenmişini alıyoruz yerine
-
-

Originally Posted by
refaba
Deterjanın ham maddesi,1 ton satıp 1 kilo işlenmişini alıyoruz yerine

Hayatimiz o deterjanlarla borla kromla gecti Soda'da! 8'de bor hikayesi ile gazlarken 5'e inince.
-
Bu "bor" kelimesini duyunca hemen sey oluyorum o yuzden! Benim cok ahimi aldilar galaksinin en fazla gazlanan hissesinde. Kapandi gitti. Bu vesile ile de maziyi hatirlamis oldum.
-

Originally Posted by
666
Bu "bor" kelimesini duyunca hemen sey oluyorum o yuzden! Benim cok ahimi aldilar galaksinin en fazla gazlanan hissesinde. Kapandi gitti. Bu vesile ile de maziyi hatirlamis oldum.
https://kanalfinans.com/haberler/bir...-elde-ediliyor
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri