-

Originally Posted by
radyolog
neden yamuldu borsa...bir haber falanmı düştü
Alım fırsatı veriyor işte. Ses etme
-
-
Nato toplantısının başlaması ile Borsanın inişe geçmesi ne tesadüf,değil mi.?
Bizimkilerin ,Monşer,Dış güç diye eleştirdiği herifler,Kibarca sopa gösteriyorlar..!!
-
-

Originally Posted by
Kar_Adam
Nato toplantısının başlaması ile Borsanın inişe geçmesi ne tesadüf,değil mi.?
Bizimkilerin ,Monşer,Dış güç diye eleştirdiği herifler,Kibarca sopa gösteriyorlar..!!
Borsada yabancı yokki,onun bıyıklısı var
,hal böyle olunca ortama göre devamlı vurkaç yapacaksın,kaçamazsan avlanacaksın,mesela ben fonette 14'de %50 stoploss yaptım geri kalanlarlan soluğu 12.50 tabanda aldım
,son günlerin içinde hisselerimin içinde en iyisi dokta,iyi kazandırdı 20 cıvarından beri,bir ara tavandı 34.98 endexsin gümlemesi ile bozdu sadece
-

Originally Posted by
refaba
Borsada yabancı yokki,onun bıyıklısı var

,hal böyle olunca ortama göre devamlı vurkaç yapacaksın,kaçamazsan avlanacaksın,mesela ben fonette 14'de %50 stoploss yaptım geri kalanlarlan soluğu 12.50 tabanda aldım

,son günlerin içinde hisselerimin içinde en iyisi dokta,iyi kazandırdı 20 cıvarından beri,bir ara tavandı 34.98 endexsin gümlemesi ile bozdu sadece

Borsada yabancı olmasına gerek yok ki.Anahtarlar zaten onların elinde..!!
-

Originally Posted by
radyolog
nakittesin belli

Arkadaş İşbankacıdır
,gerçi şu an konumu iyi gözüküyor ISCTR 4.55 kapattı,bedelsiz verdikten sonra toparlanamadı,bir ara 4.80 üstüne attı nebatın yüzünden tekrar yuvaya döndü,yılbaşında ortalama 3.50 idi,sadece bilgi amaçlıdır...ytd.
-

Originally Posted by
radyolog
neden yamuldu borsa...bir haber falanmı düştü
Nato olabilirmi?
Yabancıda kalmadı.
Enflasyonda orada duruyor.
Yok yok durmuyor füze mübarek.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız