-
Özgür Demirtaş: Bu CDS uykumu kaçırıyor
Türkiye’nin beş yıllık kredi temerrüt takası (CDS) primleri dün 900’ü aşarak 2008’den bu yana en yüksek seviyeye ulaşmıştı. Konuyu değerlendiren Prof. Dr Özgür Demirtaş, “Bu yol yol değil. Hükümetin hiçbir ekonomi kitabında olmayan yöntemleri, Türkiye’yi felakete götürdü†dedi.
https://www.sozcu.com.tr/2022/finans...riyor-7249931/
-

Originally Posted by
refaba
Maide 33 ayetini, doktorlarıa laf eden o imama uygulamak, sevapların en büyüğü olur..!!
-

Originally Posted by
3520
Bu kadar uzaklara gitmeyin. Ülkemizde titreyen göl diye bir cennet mekan var. Eskilerde seven seas diye Sudi Özkana ait bir otel vardı. Artık kim çöktüyse üzerine. Manavgatın dibi olur.Otel içinde tren çalışırdı
O günle bu gün arasında değişen bir şey yok.
BAL TUTAN PARMAĞINI YALIYOR.
-

Originally Posted by
Kar_Adam
Sahi yaa;,Bulgar kahin Baba vanga'nin kehanetlerinden ne haber.?
Medyum Memiş ve medyum keto, Türkiye ve Rusya hakkında ne görüyor , düşünüyor, cinlerden ne tür bilgi alıyor acaba.?
Ben bir şey diyim. Bu konu biraz karışıktır. Fazla kurcalamamak lazım.
-

Originally Posted by
nikrece
Ben bir şey diyim. Bu konu biraz karışıktır. Fazla kurcalamamak lazım.
Kurcalayınca pis koku mu çıkıyor.?
-

Originally Posted by
Kar_Adam
Kurcalayınca pis koku mu çıkıyor.?
Bir gün karşı karşıya gelir isek anlatacaklarım sizi aylarca uyutmaz. Elleşmeyin. Dost tavsiyesi olsun.
-
Allah diyor ki,;;Ey insanlar okuyun, araştırın, aklınızı kullanın..
Din insanları (özellikle din tüccarı şeyhler) da diyor ki,;Bu konulara girmeyin,Allah'ın işine karışmayın,sizin aklınız ermez, bizim dediğimizi yapın, yeter...
Bu durumda,Kim doğruyu söylüyor.??
Not: Sn nikreece ,sizi kastedmedim..
-
Farklı boyutlar vardır.
1.boyut Tanrı ve dinlerdir.
8 milyar insanının % 80 ni farklı dinlerden olsa da ,görmedikleri halde tek tanrıya inanır.
Dinler toplumların idaresi için olmazsa olmazıdır. Gereklidir. Bu yüzden her şekilde kullanılır.
ÇÜNKÜ İNSANLAR EN TEHLİKELİ YARATIKLARDIR.
2.boyut hastalıklardır. Görmesek de mikroplar virüsler bakteriler (iyisi de vardır) her yanımızı sararlar.
3. Boyut evrendir. Bir şekilde bulmaya çalışırız. Bakınız James webb
https://tr.wikipedia.org/wiki/James_Webb_Uzay_Teleskobu
4. boyut gaib dir. Konuda budur.
Diyeceğim bu kadar, çok bile yazdım.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri