-
Önümüzdeki hafta 50-55 milyar doların ülkeye gireceğiyle ilgili sosyal medya da yazılar var
Çok iddialı yazılar
Bakalım hafta nasıl geçecek
-

Originally Posted by
seer
Önümüzdeki hafta 50-55 milyar doların ülkeye gireceğiyle ilgili sosyal medya da yazılar var
Çok iddialı yazılar
Algı operasyonu tamamen.
Eğer böyle bir para girecek olsa, haber sızmadan ülkeye girerdi.
Tam da şirketlerin KKM dönüşleri başlarken bu tarz haberlerin çıkması manidar.
-

Originally Posted by
seer
Çok iddialı yazılar
17 temmuzda yazmışım
Böyle bir para geldi demekki, o tarihten beri BİST yükseliyor
Şu anda o dönem 2400 kırılırsa 1800 hatta 1500 diyen sosyal medya kahramanlarımız şimdi 2375 ten açtığımız pozisyonları kapatıyorum diye yazıyorlar, 3000 lerde de kapatıyorlardı, nasıl pozisyonsa kapat kapat bitmiyor )))
Ahmet Mengen dahil herkes düşüş bekliyordu, benim beklentim silkeleye silkeleye yukarı götürmeye devam edecekler
2001 krizinden sonra 3-5 yıl içinde bist önce 20 bin oldu dediklerki balon şişti
30 bin olunca dedilerki burdan giren kendini ateş çemberinin içine atar
40 bin oldu dedilerki tüm büyük borsacılar borsadan çıktı
50 bin oldu dedilerki zerre aklı olan borsaya girmez
2007 de bist 56 bin oldu ve oradan 51 bine düştü, işte orada 20 bine balon diyenler dedilerki bu düşüş alım fırsatıdır. ))))))
Alım fırsatı olan 51 bin seviyesi, 2008 kriziyle 23 bine kadar indi
Yeni borsaya girenlere tarihten bir örnek vereyim dedim, saygılar
Son not : 2014 te 8 dolardan satılan Halkbank 1 dolar etmiyor, bankaların pd si daha yeni 1 oldu, çoğu da olmadı, ama kısa zamanda hisseler 3 kat oldu, uzun vadede hâlâ ucuz, kısa vadede saatli bomba, % 30 düşürse de, %100 çıkırsa da şaşırmam
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri