-

Originally Posted by
radyolog
günaydın arkadaşlar..
bu açığa satış işi iyidir güzeldir ama bir yakalandınmı açıkta, adamın donunu bile alırlar gözünden..
şimdi sakin olmak zamanı..piyasanın oturmasını beklemek lazım.. TESTERE PİYASASINA girdik.. bir süre sert işlemler olacaktır..ayak uydurmaya çalışmayın,adamlar kurt zira..
Böyle zamanlar fırsat zamanları,elimde olan klasiklerde vardı onlarda düsünce ilave imkanım oldu,30 hiselerdende aldık ve yolladık aldıklarımızı,yabancının olmadıgının yerde ne isimiz var
Eski yabancılar olsaydı satmaz beklemeye girerlerdi,yüksek volalite ortamı sevmezler,hala anlamadım kim alıyor sattıgını
-

Originally Posted by
mavsar
BİST Kap bildirimi yollamış. Etkisi ne olacak?
Bir etkisi yok. O isle pro ugrasanlar zaten A'dan yaziyor, B'den ciziyor, C'den virmanliyor. Uptick kurali olsun olmasin farketmez.
-

Originally Posted by
refaba
Böyle zamanlar fırsat zamanları,elimde olan klasiklerde vardı onlarda düsünce ilave imkanım oldu,30 hiselerdende aldık ve yolladık aldıklarımızı,yabancının olmadıgının yerde ne isimiz var
Eski yabancılar olsaydı satmaz beklemeye girerlerdi,yüksek volalite ortamı sevmezler,hala anlamadım kim alıyor sattıgını

Abi cok eskide kalmissin yav.
Degisim geliyor. Yeni hukumete guvenoyu verilecek. Butun dunya bize dusman simdi. F16 parcasi bile alamiyoruz.
Guvenoyu da yatirim yaparak, ekonomiyi guvene sokarak olacak. Yeni gelen hukumet de guzel adimlar atarsa yavas yavas ulke rayina girecek. Ne icte ne dista kimse Erdo gibi birisinin gelmesini istemiyor.
Alanlar mallarini kurumsal yatirimciya devredecegini biliyor. Borsa gelecegi fiyatlar.
-

Originally Posted by
refaba
Yazık,ne anlarlar jeolijiden,dogal sanattan,her tatile giderken yolum üstü oldugundan mutlaka oraya ugrardım

Bu cagda, sadece Turkiye'de boyle birsey olabilir diye dusunuyorum. Gercekten yazik. Hic gormek nasip olmadi oralari.
-

Originally Posted by
666
Abi cok eskide kalmissin yav.
Degisim geliyor. Yeni hukumete guvenoyu verilecek. Butun dunya bize dusman simdi. F16 parcasi bile alamiyoruz.
Guvenoyu da yatirim yaparak, ekonomiyi guvene sokarak olacak.
Alanlar yani mallarini kurumsal yatirimciya devredecegini biliyor. Borsa gelecegi fiyatlar.
Kim fiatlıyor,onun açıklamasını yaprmısın,hangi yabancı ?,bedevi yabancısımı,yoksa Cöleli yabancısı,zaten bu soruyu ünlü borsacılarda soruyor,bir kurtlar sofrası kurulmus ortaya,arasına gireni ham yapıyorlar,böyle volalite borsamı olur ?
-
14 Çarşamba
ABD, Ağustos ÜFE (TSİ:15:30)
BELA BİR TANE DEĞİLKİ. bu zaman kadar yine sert işlemler olabilecek..TİKAAATTT
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ 

-

Originally Posted by
izmut
Son durumlar :
Garanti 7.2 milyar $
İş 6.7 milyar $
Vakıf 6.1 milyar $
Ak 5.4 milyar $
Ykb 4.6 milyar $
Halk 4.56 milyar $
Bugün :
Garanti 6.2 milyar $
İş 5.57 milyar $
Vakıf 5 milyar $
Ak 4.04 milyar $
Ykb 3.63 milyar $
Halk 3.33 milyar $
-
Ne oldu şimdi,öyleya ben eski kafalıyım,garanti bile 27,bu ortamlar pusu ortamı,kurtların,çakalların av zamanıdır
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri