-
Nebati : Türkiye’deki mevduatın üçte biri kur korumasıyla geçti
Nebati : 20 Aralık akşamı dolar 18,36 tl idi şimdi 18,50 tl . O günkü kur Türkiye’deki gerçek kuru yansıtmıyordu , şu an ki kur enflasyonunda altında TL’nin değerlenerek gittiği şekilde bir öngörülebilir hale gelmiştir . Kurda oynakilik bitti
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Nebati : Kur korumalı mevduat 2023 Aralık sonuna kadar uzayacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
Açlık ekonomisini yeni Türkiye modeli diye yutturmaya çalısan bir iktidar var,en acısıda buna inanıyor olmaları,nasıl bir düsünceyse inanılır gibi degil
-

Originally Posted by
mavsar
Ne anlama geliyor?
Vadeli ye kapanmış benim anladığım ve daha ilerde başka kararlarda görebiliriz.
Manipilasyon bağlamında.
Oysaki düzenleyici kurum olan SPK bankalarda . tavanda gerekenleri yapsaydı bunlar olmazdı yada yaşanmazdı.
O zaman soru şu?
Kimler buna destek oldu spk da?
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
-
Suç yada suçluyu açığa çıkarana ceza.
İşleyene ödül.
İyimi
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
-
Akbank :
-

Originally Posted by
refaba
Açlık ekonomisini yeni Türkiye modeli diye yutturmaya çalısan bir iktidar var,en acısıda buna inanıyor olmaları,nasıl bir düsünceyse inanılır gibi degil

Inanma ile alakasiz bence, gunu kurtarmak icin uyduruyorlar her gun yeni birsey iste.
Naptin aldin mi garantileri isleri refababa?
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri