Kavcýoðlu: Enflasyon varsa orada sorun vardýr, orada baþarýyý konuþmak da doðru deðil, vatandaþlarýn sýkýntýsýný çok yakýndan biliyoruz, tedbirleri alýyoruz, bunun sonucunu da çok kýsa sürede göreceðimize inanýyoruz
Kavcýoðlu: Halkýmýz rahat olsun, enflasyon istediðimiz noktaya hýzlý bir þekilde gelecek
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ana girdilere her ay %20 zam yaparak enflasyonu indireceðini sanmak, süi zanný mýydý neydi, hay ....
Bunlarýn kafasý basmaz ben ekonomistim diyenin emrlerini yerine getiriyorlar garibim,bide yurt dýsýnda zat bütün dünya beni takip edecek faizi düþürecek diyor ondanda etkilenmiþ olabilir...Ne günahýmýz vardýda bunlar baþýmýza geldi acep,buda bize ders olsun,bize derste destek veren garibimlerin durumu feci 5'li çeteler vs hariç,onlar zaten yurt dýsýna yýgýnak içindeler,gerçek anketler %19 diyor![]()
günaydýnlar
Türk Tabipleri Birliði Baþkaný Þebnem Korur Fincancý, "terör örgütü propagandasý" suçundan sevk edildiði mahkemece tutuklandý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri