Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Bosponun da sesini kestiler
Bastirrrrr Nebati..
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Nebati: Sermaye piyasalarýmýz her geçen gün güven tazeliyor, geleceðe güvenle bakýyor. Borsamýz haftayý dolar bazýnda 17 yýlýn en güçlü rallisi ile geride býraktý, 3.521,38 puan ile haftayý sonlandýrdý
Nebati: BIST 100 endeksi 2 aydýr rekor üstüne rekor tazeliyor. Öyle ki, bu yükseliþ, Temmuz 2005’ten bu yana en güçlü ralliye iþaret ediyor
Nebati: Borsa Ýstanbul, halka açýk þirketlerimiz ve yatýrýmcýlarýmýz açýsýndan her geçen gün daha da cazip hale geliyor. Bugün gelinen noktada, Sermaye Piyasamýz 29 milyonu aþkýn yatýrýmcý ve 56 milyonu aþan hesap sayýsýyla, 4,8 trilyon TL’ye ulaþmýþ durumda
Nebati: Yerli ve yabancý yatýrýmcýlarýmýz, þirketlerimizin bilançolarýna, sermaye yapýlarýna ve karlýlýklarýna güveniyor, sermaye piyasalarýna her geçen gün daha çok yatýrým yapýyor
Nebati: BIST 100 endeksi, 1 yýllýk süreçte yüzde 142 yükseliþ kaydetti. Bu yükseliþ, Borsamýza ve þirketlerimize duyulan güvenin en açýk göstergesidir
Nebati: Türkiye'nin üretimi ve ihracatý arttýkça reel sektör güçleniyor. Güçlenen reel sektör sermaye piyasalarýna güven veriyor. Borsamýzdaki yükseliþin temelinde ekonomimizin artan üretimi ve istihdam kapasitesi yatýyor
Nebati: BIST 100 endeksi 2 aydýr rekor üstüne rekor tazeliyor. Öyle ki, bu yükseliþ, Temmuz 2005’ten bu yana en güçlü ralliye iþaret ediyor
-------------------------------------------------------------
söylemeyi unutmuþ , siz hala tanýþmadýnýz mý borsayla , elinizi çabuk tutun
10 senedir yemedim içmedim dolar aldým abd saðlam kapýdýr diyerek. Göz göre göre çizdiler dolarcýlarý. Zararýn neresinden dönersem kardýr deyip borsaya girdim geçen sene. Hayýrlýsý.
Ytd
Powerpc vardý burada o da full dolarcýydý. Saðlam crashçiydi. Kayýplarda.
Ytd
TL de kalanlar ve TL faizine güvenenler için yani ne bileyim. Þimdi aðzýmdan ne çýksa cevap olarak küfür yiyeceðim
Ben dolara güvendim bir týk daha iyi durumda olsam da ben de zarardayým özellikle emlak ve borsaya karþý.
Tcmb ye güvenmedik, FED e güvendik de ne oldu? Onlar da kazýkladý. Ytd
Yer Ýmleri