kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
nas deyince tek aklýma gelen:
olsa da yesek
Enflasyon endeksli enstrümanlar, KKM ile de 2023 ü çýkaramayacaðýz ýn bir itirafý mý?
Tüm dünyaya ve ekonomi bilimine karþý gelerek UYDURDUÐUMUZ bir teorisinin çöp olduðunu (tavsiyelere karþý çýkarak) YAÞAYARAK GÖRDÜÐÜMÜZ için faiz artýrmadan enflasyonu durduramýyoruz u anladýk mý?
Erkekliðe bok sürdürmemek ve de FAÝZ ARTIRIYOR DEÐÝLÝZ bahanesine sarýlarak makul oranda faiz artýracaðýmýzýn ilaný mý?
Umarým oran da beklenen enflasyon oraný olmaz. Yoksa dað fare doðurabilir ve durum daha da kötüleþebilir.
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Yurt içi yerleþiklerde bireysellerin payý toplamda ne kadar?
Bir ara 120 milyar falandý.
Bunlarýn ne kadarý KKM ye geçti?
10-15-20 milyar mý?
Kalaný YÜZDE 17 FAÝZÝ TEPEREK neden geçmiyýor?
NAS mý?
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Ya insanýn çýldýrmamasý elde deðil.
Faizin haram olmasý hiç çalýþmadan etmeden oturduðun yerden paranýn para kazanmasý mantýðýna dayalý deðil mi? Neden devamlý þiþen fiyatlara karþý parayý koruma enstrümaný olarak görülemiyor bu faiz? Neden bu basit mantýðý bir sürü beyinsize anlatamýyoruz yýllardýr? Para kazanmayý geçtim ben paramý koruma derdindeyim kardeþim. Sen fiyatlarýn þiþmesine engel olma ama gel faiz haramdýr de. Dinden imandan çýkacak insanlar az kaldý. Deizme ve ateizme karþý büyük bir geçiþ var toplumda bu keyfi ve saltanat yanlýsý sömürücü politikalar yüzünden.
https://twitter.com/roztoprak5858/st...b5PiQg-AQ&s=19
Faydalý bir bilgi ben yaptým sizde kaydedin telefonunuz kayýtlý deðilse
Yer Ýmleri