Bilanço dediðin Alka ve Natgz gibi gelecek.Geldimi kitleyecek.Ýhracatýn itici gücü sloganý iyi ama piston hep aþaðý🤣
Bilanço dediðin Alka ve Natgz gibi gelecek.Geldimi kitleyecek.Ýhracatýn itici gücü sloganý iyi ama piston hep aþaðý🤣
Maraba televole
Uzun bir gündü ancak uyandým
Minikyatýrýmcý çok iyi yorumlamýþ. Yorumunun üzerine yorum yapmak beyhude kalýr
ama yine iki kelam edeyim bende
Kuru yük endexi 30 hazirandan bu yana Dolar bazýnda 30% düþmüþ. 3.çeyrekte "aman efendim navlun fiyatlarý,, vay efendim ihracat ve pazarlama giderleri... yok efendim boþ konteynýr bulunmuyor" gibi cümleler kurmazlar
Brüt kar marjýný bozmamýþlar. hala ayný hatta çok çok az artmýþ... Genelde izlenimim: 1 Çeyrekte çok hýzlý artan enflasyondan dolayý þirketler elinden bulunduðu stoklardan dolayý fiktif kar yazdý. Ondan dolayý 2 çeyrek marjlarý 1.çereðe göre biraz daraldý bu korumuþ helal olsun sana
Sermaye artýrým fon raporunda 28 m gibi bir kýsa vade borç kapama düþünüyorlardý. 34 m kapatmýþlar sanýrým.
Ben düþen navlun fiyatlarý ve emtia ve enerji fiyatlarýndan dolayý Türkiye ve dünya çapýnda enflasyona biraz ara verileceði düþüncesindeyim. Onun için biraz borç ödemesi beni sevindirdi. 2021 sonu ve 2022 baþlarý olsa kýzardým
Zengini fakir eden müsrif evlattýr .Memuru fakir eden süslü avrattýr .Fakiri fakir eden kuru inattýr
Yatýrým için para harcamamýþlar para kasada duruyor.. Alçaðýnýz makine dolar bazlý.. Ya alýn almýyorsanýz dolara çevirin
Bir de Ges fln kurumunu düþünüyorlardý. Al bi teþvik baþla anacým. Son zamanlar alýnan yatýrým teþviklerin bir çoðu Ges ile alakalý . Gayret edin azucuk
Zengini fakir eden müsrif evlattýr .Memuru fakir eden süslü avrattýr .Fakiri fakir eden kuru inattýr
Yazýmý kýþa çevirdin
Karlar yaðdý baþa leylam
Akþama bir kadeh raký da senin için içeceðim
Yer Ýmleri