faaliyet raporunu elle a4 e yazsalar daha iyi olurmuþ..
çöp..
üretilen ve satýlan miktarlarý eklemek çok mu zor..
bi de 2022 yýlý hayýrlý olsun diye yazmýþlar..
onlarca noktalama hatasý![]()
faaliyet raporunu elle a4 e yazsalar daha iyi olurmuþ..
çöp..
üretilen ve satýlan miktarlarý eklemek çok mu zor..
bi de 2022 yýlý hayýrlý olsun diye yazmýþlar..
onlarca noktalama hatasý![]()
iliþkili taraf iþlemi yok denecek düzeyde.. beðendim
borçluluk yapýsý iyi..
borçlar çevrilebilir düzeyde..
atýl para durmuyor..
alacaklar sigortalý zaten..
brüt kar çok güzel artmýþ..
satýþlar fena deðil.. maliyetlerdeki artýþ orasý satýþlara göre az.. beðendim..
peki 79m brüt kar nasýl törpülenmiþ..
(22.627.576) iþte bunla..
pazarlama giderleri..
sevmedim.. bu olumsuz..
sonra finansman giderinden gol yemiþ..
faiz gideri..
Son düzenleme : minikyatirimci; 08-08-2022 saat: 23:41.
kalp kalbe karþýymýþ.Benzer durumlar benimde dikkatimi çekti.Sosyal medyaya göz gezdirdim.Yatýrýmcýlarýn geneli bilançodan çok memnun.Benmi acaba çok büyük beklentiler içindeydim de biraz hayalkýrýklýðý oldu diye düþünüyorum.Ýkinci çeyrek hasýlatý olsun,esas faaliyet karýndaki yükseliþ olsun,dolarýn ikinci çeyrekteki yükseliþi olsun ilk çeyreðe göre net kar da daha yüksek bir rakam görmeliydik.Sonuçta sýfýr riskten dem vurulmasý,yurtiçi ve yurtdýþý satýþlarýn tamamýnýn döviz olmasý,katma deðerli ürünlere dikkkat çekilmesi,tam kapasite ile çalýþýlmasý pekçok etken belirtilmiþti.Yine de hayýrlýsý olsun diyelim.Bakalým piyasa oyuncularý nasýl bir plan yapmýþlar bundan sonrasý için.Yalnýz Avrupanýn en kaliteli telini üretme hedefi ve ihracatýn yýldýzý olabilmek için daha zamana ihtiyaç olduðu izlenimi edindim.
Nakliye ve ihracat giderleri
ana maliyet kalemý bu..
navlun fiyatlarý keskin düþüyor.. ihracat korunduðu sürece 3.çeyrekte daha ýlýmlý bir gider göreceðizz bu noktada.. en azýndan 10m civarýnda bir katký gelir net kara..
beni yanýltan gider kalemi burasý olmuþ.. 14m civarý bir gider yazmýþtým.. 22m gelmiþ..
Yer Ýmleri