bak bu iþe kafa yoran birisin saygý duyuyorum ben de bu iþe çok kafa yordum...sayýmýna yanlýþ dedim ve bunun sebebini de belirttim...yani sadece bu sayým yanlýþ kardeþim deyip býrakmadým...þimdi birisi bana benim ilk yazdýðým mesajý yazsa hmmm bu adam biþeyler biliyor hiç bilmeyen birisi deðil derim ve ona göre cevap veririm...ama sen bana kaynak koyup ve üstelik beni doðrulayan kaynak koyup baþlangýç için pratik için iyidir gibi kafa bulur þekilde mesaj yazmýþsýn...sen buradan baþla önce diyorsun yani...oysa ben o kýsýmlarý çoktan geçtim...o zaman üslübum farklý olur...iyi kötü bir sürü kaynak okudum...
sayým konusuna gelince türlü türlü sayarsýn daha doðrusu saydýðýný zannedersin ama dediðim gibi özü bellidir...
neyse çokta uzatmayalým insanlarý sýkmayalým...
kolay gelsin, bol kazançlar...
ÜYELÝK : KASIM 2006
Bu gün çarþamba.Yarýn tatil. VOB 2.806
Cuma-ptesiden itibaren SERT trent BEKLÝYORUM.
4 Hafta sürmesini ve 400-500 puan civarýnda olmasýný...PALAYA yapýþýp ,çalý dibinde saklanmak lazým....Bence erken poz. kapatan arkadan mendil sallayacak.
YUKARI MI-AÞAÐI MI?...Herif bilir.
Benim de zaman-mekan analizim bu.
kayýtlara geçsin lütfen
18 MAYIS 2022
Düþmeyen endeks yükselir mi, yükselmeyen endeks düþer mi![]()
GARAN'da KAP'daki forma göre pay devir iþlemi normal iþ günlerinde saat 17:00 da bitiyormuþ.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Yonca da kurumlar bugunden itibaren oynaklýk bekliyor.
bu yüzden aþaðý gelmiþ bankalar makinalarla yukarý alýnýyor .
yonca saldýðý zaman aþaðýda yerleri olsun , yoksa ortada ne varki banka alýnýyor.
5 gündür aþaðý ve yukarý zigzaglar çiziyor...dün gece niye aldýn sabah niye bastýn 4.000 puan vadeliyi...sonra yine geri aldýn 4.500 puan þimdi yine basýyorsun...5 gündür ayný þey...büyük bir hareket olacak belli ki...bilen ve içinde olan parayý kaldýrýr...
ÜYELÝK : KASIM 2006
biraz çýktý mý ,tepelemeye bayýlýyor
Yer Ýmleri