Seri taban olsa 22 dolardan 20 18 16 ne olur hiç dayi
Seri taban olsa 22 dolardan 20 18 16 ne olur hiç dayi
Herþeyi sýrayla zopaladý lar, onsu dövdüler, petrolü dövdüler, borsalarý dövdüler, kripto paralarý dövdüler bi kere de þu yýlanoðlunu dövseler
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Yurt dýþý piyasalar gerçekten çok ilginç, çok fazla sert düþüyor gibi geliyor bana...
Bilanço daraltacaklar 9 trilyon dolardan 7 trilyon dolara, ama daha daraltmadýlar.
Faiz arttýracaklar, ama daha yeni baþladýlar, henüz reel faizler negatif bölgeden yeni çýktý, hala sýfýra çok yakýn.
Ýþsizlik artabilir, ama henüz artmadý, veriler hala iyi geliyor, üstelik ne kadar artacaðý önemli.
Bir tek, gýda enerji enflasyonu ve bunlardan arýnmýþ çekirdek enflasyon uçuþta, TÜFE de hafif bir açýsal düþme var.
Yani çok erken çok sert gibi düþüþ..
Nasda q formasyonu daha belirgin olduðundan onu takip ediyorum, ona da ilave emare olsun diye TESLA ya bakýyorum. Bir zigzag var NASDA Q da, ilk A sý impulse, dolayýsýyla C si ED gelir diye bekliyorum, kesin kaide deðil ama Prechter ekolünde özellikle beklenmesi gereken bir durum. Yok gelmiyor, impulse+impulse gibi ilerliyor. Bu durumda zigzag olduðundan da emin olamýyorum ED yi görmeden, tek parça komple impulse olabilir ihtimali hala ihtimal.
Bakýn DJI üzerinde göstereyim, þöyle bir ihtimal beliriyor, yani çok sert çok gereksiz, mevcut durumla uyumsuz bir durum.
Þu NDX-SPX-DJI da son dipler aþaðýya geçilmemeli. Dipten itibaren yukarýya doðru oluþan minik yapýlar 1-2 diye hala sayýlabiliyor. Yoksa bilmediðimiz baþka bir þey var diyeceðim. YTD
![]()
Conilerde bizdeki kadar tecrübe yok dayý.
Amerikan borsalarý %50 buralardan bekledikleri gibi yükselebilir emme dolar çöp olur aslýnda 10,000 dolara aldýklarý Ford 20,000 dolar olmuþ olur
Yarýn tatil olmasý, iyi.
Sabah extra bi dayak atacaktý..
Neyse cuma +gaplý piyasa olabilir.
GARAN 17 üzeri hedef var..
SM-A315F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cuma abd de vade sonu
O nedenle
Cuma akþam abd için düþüþün sonu olabilir.
Bizde de cuma kötü baþlasa da iyi biter umudum
SM-G975F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri