Abdde dayak bitmiyor
Abdde dayak bitmiyor
ABD dolarý dünya parasý, oradaki geliþmeler tüm dünyayý etkiliyor.
EUR baský altýnda kalabilir.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Memedabi ne zopa yedik yaw, coniler ýslatýp ýslatýp zopaladý, þoför zaten çok önceden atladýydý, yabcak biþii yok abi dibi tutamadýk yeni dip yabtýlar conciþler hergün düþen borsa icat etmiþ olmalýlar.
VOB yabma abi
iyi geceler
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
btcye de veriyorlar odunu.
aylar önce bir komplo teorisi okumuþtum. fed tarafýndan basýlan dolarlarýn bir kýsmý coin piyasalarýnýn caný çýkarýlarak buhar olacak diye. iþ oraya gider mi acaba. kahvede okey oynamak yerine coin oynanýyor artýk, evet oynanýyor.
McDonalds Sitesindeki bilgiye göre AGHOL 2005'de McDonalds iþini devir almýþ.
Yerli bir sürü fastfood zinciri açýldý onlar ile rekabet edebilmesi için o iþe vaktini ayýracak baþka giriþimci istemiþ olabilirler. Alýcý Katar'da McDonalds iþletiyormuþ. Önceki Suud'du diye hatýrlýyorum süreç uzayýnca ve pandemi ile süreç kesilmiþti. 50 milyon dolar çok para deðil ama ana þirketin borcunda süre kazandýrýr.
Dün de twitter'da 2,5 litre cocacola 20 TL oldu diye trend olmuþtu.
Gece müziðin uzamasý da bira satýþlarýný artýrabilir ama emin deðilim, genelde gündüz içiliyor diye biliyorum.
>>>>>>>>
https://www.mcdonalds.com.tr/tarihcemiz
4 Mayýs tarihinde, McDonald's'ýn Türkiye'deki tüm operasyonlarýný devralarak 10+10 yýllýðýna yerel lisansör olmak üzere Anadolu Endüstri Holding ile ön anlaþma imzalandý.4 Temmuz 2005 tarihinde imzalanan nihayi anlaþma neticesinde McDonald's'ýn uluslararasý gücü ile Türkiye'nin en güçlü ve saygýn gruplarýndan bir olan Anadolu Grubu'nun gücü birleþerek McDonald's'ýn Türkiye'deki geleceði yeniden þekillenmeye baþladý.3 Ekim tarihinde hisse devri gerçekleþti. Aralýk ayýnda þirketin ünvaný ANADOLU RESTORAN ÝÞLETMELERÝ LTD. ÞTÝ olarak deðiþti. Hafif - Aktif programý baþladý.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
nasdaq a kimse bakmýyor sanýrým 200 hafta ema az kaldý 1147x
Memento mori
Bir umut Rusya Ukrayna iþi biterse emtia iþini olumlu aliriz. yoksa dayý anahtarý alacaklar..
Yer Ýmleri