ÞAKKADANAK ta öyle diyor.BATIREL![]()
daha önce paylaþtým üsteki 2008 hareketi , geçen hafta dediðimiz gibi tamam mý devam mý haftasýnýn baþlangýcý ABD borsalarý .
haftalýk kapanýþýna bakýcaz.Günlük hareketleri zayýf kediyi okuyup üfleyecek powell lazým oda elinden geleni yaptý , balinalar bildiði için olacaklarý geçen hafta bütün kriptosundan tut borsasýna kadar sattý nakite geçiyor.
18 NÝSAN mesajý..daha öncede ifade etmeye çalýþtým..YAZIN ORTASINI GEÇMEDEN GLOBALDE DÝP BEKLEMÝYORUM.SP500 ;3.400 ALTI OLMALI..AMA ELBETTE TEPKÝ OLUR.. %10 dediðim harekete de bu açýdan bakmak lazým..VE KANIMCA CUMA 3.800 den itibaren tepki baþladý...
býst100 de tüfe bonosu iþi yeni çýktý..o açýdan býst100 de kararsýzým.
![]()
Eðer ki bu enflasyon korumalý mevduat ya da süper bono her neyse iþte bugün akþam açýklanacak ise biste aðýr bir düþüþ getirecekse bugün þelalenin kralýný yapmamýz gerekmez mi ? Nasýlsa içerden birileri alýyor haberi ?
Henüz gün bitmedi.. Öðleden sonra belli olur artýk..
Evet bugün sert bir düþüþ olabilir açýlýþ ve gidiþat itibari ile yüksek ihtimal gibi duruyor. Bakalým.
Benim short poz hatta viop düþüncem yok düþerse mal almak istiyorum.SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
duyduguma göre bu bono iþi dolarýný bozdurup gelene yapýlacakmýþ...
tüfe üstü bir rakam verilecek....
çýplak tl ile alamýyacaksýn...
Yer Ýmleri