2920 den gelen aþaðý trendi bozdu. Yarýn eksi açýp topuk yaparsa 2920 yi kýrma ihtimali çok yüksek, yüksek açýp çakarsa aþaðý iner.
Vob yapmadýðým için sülalem rahat epey mallandým herkese bol kazançlar.
2920 den gelen aþaðý trendi bozdu. Yarýn eksi açýp topuk yaparsa 2920 yi kýrma ihtimali çok yüksek, yüksek açýp çakarsa aþaðý iner.
Vob yapmadýðým için sülalem rahat epey mallandým herkese bol kazançlar.
HAKAN AKBAÞ
@hakana
·
19d
#SonDakika Suudi prens MbS Haziran ayýnda Türkiye’ye iade-i ziyaret planlýyor. Resmi ziyarette ikili ticaret, enerji baþta olmak üzere yatýrým projeleri ve Merkez Bankasý ile swap anlaþmalarýnýn imzalanmasý bekleniyor.
Elimizde BONO-OMO kalmadýPRENS geliyor
White partinin yaptýðý delilikleri kýrk akýllý anlamlandýrmaya çalýþýyor..Býrakýn ne halt yerlerse yesinler..
Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
Yeni bono tahvil yeni ekonomi ekibinin icraatý olacak bunlar piyasaya güven vermedi. Yeni gelen güven verecek açýklamalar yapar %10 faiz artýrýmý yapar üstüne bu tahvil çýkar. Böyle belki yer diye düþünüyor olabilirler
1 i yedek 2 kiþi gönderilecekmiþ bence elbiseden para çýkmaz, Astronot eðitim merkezi yatýrýmý olabilir. Geçen de 10 bin ATM üretmek üzere anlaþma yapýlmýþ. Ýnsansýz uçak için radar vs de iyi iþler. Hikayesi çok ama ama para kazanmýyor gibi.
Bugün artmýþ yarýn baþka hisse bulurlar, uzun vade için izlemek lazým.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
>>>>
https://www.patronlardunyasi.com/hab...lemiyor/264766
Suudi vatandaþlarýnýn Hindistan, Türkiye ve Lübnan da dahil olmak üzere 16 ülkeye seyahat etmelerine yasak geldi.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Mantýklý
Bu yönetim dövüzü artýrarak cari açýðý sýfýrladý..[emoji2957]
Faizi indirip enflasyonu azdýrdý..
Bunlar eskidi..
Yeni yumurtalarý baþkasýna doðurtmalý ki hikaye sürsün zaman kazansýn..
Yeni ekipin iþi enflasyon olsun..
Adamým adýný bile hazýr
Enflasyon canavarý... SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Yer Ýmleri