Bu sýralar geceye poz.tasimiyorum.Gunde 50/80 puan marj oluyor...Haftada 2 tane yakalasan 100 puan eder...kademeli yüksek kaldiracla haftada epey kazanilabiliyor.
Elbette zamaný gelince 500/600 puan hedefli pozisyonda bekleme yapacaðým.
Bu sýralar geceye poz.tasimiyorum.Gunde 50/80 puan marj oluyor...Haftada 2 tane yakalasan 100 puan eder...kademeli yüksek kaldiracla haftada epey kazanilabiliyor.
Elbette zamaný gelince 500/600 puan hedefli pozisyonda bekleme yapacaðým.
Suriye harekat felan haberler geçiyor, forumda yazan olmamýþ düþünceleriniz nedir.
POT-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buradaki yorumlarým ve tavsiyelerim kiþisel görüþüme dayanmaktadýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir!
Benim düþüncem agresif long ama vob yapmýyorum. Yaptýðým zaman da býrak hafta sonunu, hafta içi geceye bile poz taþýmýyorum. Bu ülkede 8 saat çok uzun bi süre.
Ev ve kiralarýn yüksek olduðu büyükþehirlerin çeperinde arsalar planlanýp evi olmayan vatandaþa satýlcakmýþ, kendi baþlarýna veya birlikte ev yapabileceklerimiþ.
Ýþin içinde iþ olabilir.
Þimdiye kadar duyduðum en çeliþkili proje.
Normalde TOKÝ toplu konut yapacak dense anlarým ya da prefabrik konutlar hýzlýca devreye alýnacak dense yine anlarým, bugüne kadar evi olmayan boþ arsaya ev yapamaz bence. Villalýk evler veya bað evi stilinde evler deseler tepki çeker bu þekilde bir kýlýf olabilir.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
dönüp dolaþýp
geniþleme bölgelerindeki, imarsýz yerlere imar saçýp
arsa bolluðu yaratýp, müþteri kýtlýðýnda,
sahiplerini vergiyle okþamazlarsa iyidir..
Memento mori
Yer Ýmleri