Bizim borsa büyük trader borsasý, ekonomist vs isen veya sabýrsýz yatýrýmcý isen ütülmemek zor.
Herifler telegram vs ekip kuruyor, deðiþik yerlerden küçük küçük alýmlar aslýnda toplu alým, büyük traderlar malý kaptýrýnca þikayet ediyor, SPK tespit edip ceza kesiyor muhtemelen.
Yatýrýmcýyý özellikle vadeli hesap yatýrýmcýsýný çekecek öneileri blokluyorlar bence.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Ne yaptýðý belli deðil mide bulandýrdý. Bu terbiyesizlik yani o zaman top gibi oynayalým koca koca þirket hisseleriyle ne ala iþ. 2 yýldýr düþmez abi, düþse de çýkar abi, fiþek, uzay diyen adamlar para kazandý inanýlmaz bir durum bu. Düzeltmeler de sert oldu ama kýsa sürede toparladý sonra, yine çýkar abi düþtüðü yere diyen kazandý. Bu nedir? Þu an bu endeksi yukarý götürecek hiç bir güç yok. Borsa enflasyondan koruyan bir araç deðil sonuçta ve bir sürü risk var. Cds 700 üstüne yerleþmiþ. Bilançolar iyi ancak sürdürülebilir mi? Bazý hisselerde tuhaf hareketler oldu geri alým açýklanýp uçtu vs ve hala yükseliyorlar. Yani geri alým yapacakmýþ abi yine hadi alalým diye tavana atlayan adamlar kaybetmedi. Çoðunluðun düþündüðünün tersi de olmuyor bence çoðu kiþi çýkýþ bekliyor, bu forumda bile herkes short tuþunu söktüm enflasyon var demeye baþladý. Mecburen kapattým pozisyonlarý ancak korkudan long da açamýyorum, bundan sonra geri dönerse borsayý býrakýrým, dönecekse bugün dönmeliydi oyuncak deðil bu, sermaye býrakmadýlar yahu aç gözlü herifler. "Asla yatýrým tavsiyesi deðildir"
CRFSA...fransa+sabancý ortaklý...UZUN VADE ÝÇÝN ALIYORUM...
Düþen,mali durumu sorunlu hisse batabilir.(býmeks)..ama güçlü sahipleri varsa eninde sonunda hak ettiði yere geliyor..
20 dolar ile 2 dolar arasý hareketi var.Gün olur sýkýntý giderilir.dolar bazlý 10x yapýncaya kadar beklerim...süre sýnýrsýz.
[url=https://www.hizliresim.com/4iagaps]![]()
Yer Ýmleri