Amerika da site iþleten bu iþin piri Elliott wave analiztleri dolar TL de tek hane bekliyor dayý.
Ben teknik analize inanmadigim için benim için herhangi bir þey ifade etmiyor.
Herkes birþey bekliyor. Birþeyler söylüyor bu iþler iþ deðilmiþ ömrümüz boþa geçti.
Gandirilma aþamalarý
1.evrupee briligine giriyoruz
2.not artýþý yaþýyoruz para yagacaq
3.dis güçler dölari artýrýyor
4.tl ye dönelim
5.cekirdek enflasyon faiz indirimi
6.fsyyiz sbb sonuç
7.regabetci gür
8.ekunumik büyüme tercih ettik
Anahtarý gaybettik dayý
Satýr aralarýný okuyunca parasýný faize yatýran kaybemeye devam edecek. Ayný mantýkta enflasyona endeksli tahvil vs de çýkarmazlar.
Türk parasýný sermaye olarak görmüyorlar, onu TCMB basýyor. Altýn ve döviz alan birikimini korur gibime geliyor.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
TOASO KAP açýklamasý göndermiþ. Olumlu mu olumsuz mu anlaþýlmýyor.
>>>>>>>>>>>
FIAT (Stellantis Grubu) tarafýndan, 6 Haziran 2022 tarihli basýn açýklamasý ile Yeni Fiat Doblo modelinin, Stellantis'in Ýspanya'daki Vigo fabrikasýnda üretileceði kamuoyuyla paylaþýlmýþtýr.
Diðer taraftan, 23.10.2020 tarihli þirketimiz özel durum açýklamasýnda 2022 yýlý sonuna kadar TOFAÞ fabrikasýnda devam edeceði açýklanan mevcut Fiat Doblo modelinin üretiminin ihracat pazarlarýndan gelen talep doðrultusunda Türkiye, Kuzey Amerika, Kanada, Orta Doðu ve Afrika için 2023 yýl sonuna kadar uzatýlmasý dahil, Tofaþ fabrikasýnda üretilecek yeni ürünler konusundaki çalýþmalar ve deðerlendirmeler devam etmekte olup, kesinleþen önemli bilgiler kamuoyu ile paylaþýlacaktýr.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Ford ecosport hoþuma gitti,
2020 model 520.000
2022 model 759.000
Deðer mi 2 senelik Farka %50 fazla vermeye?
SM-A315F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aklýnýzý alýr
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Yer Ýmleri