Bugün Ereðliye dikkat
Bugün Ereðliye dikkat
Aslýnda öncelikle sýnýrlardan yeni geçiþleri tamamen engelleyip göçmen kaçakçýlarýna ciddi aðýr cezalar, kaçak göçmen çalýþtýran iþyerlerine aðýr yaptýrýmlar vermek lazým. Sonrasýnda mültecilere saðlanan ekstra olanaklar azaltýlýrsa geriye dönüþler baþlar bence. Þuan bedava saðlýk hizmeti, devletten verilen nakdi yardýmlar, iþ bulma kolaylýðý vb sürdükçe buradaki duruma bakan mülteci ülkesinden sürekli yenilerinin gelmesini saðlýyor.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Niye olmasýn. Ben bunu 3 ay önce önermiþtim..hatta twitter da e507 ile konuþmuþtuk mevzuyu...kkm faizi %24 e çýkarsa illa ki yatýþtýrýcý etkisi olur..ama 3 ay önce yapýlsa çok daha fazla olurdu etkisi.
þu an etkisi daha az olsa da, yine de sýkýlaþtýrýcý, enflasyonu baskýlayýcý, dövizdeki ateþi yatýþtýrýcý etkisi olur...süper bono öncesi yapýlabilecek son hamle bence..sonrasý ya sermaye kontrolü, ya da süper bono iþte.
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Moratoryum mu fiyatlanýyor.????
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Tepki çok cýlýz kaldý.
Yer Ýmleri